Blommor!


Var livrädd när jag fotade den här. :p Höll bara fram kameran och tog utan att se :P


Är detta en lilja, ni som kan sådant? Jag hoppas det:) Fast nu har jag redan fått veta det är en pion.


och vad är detta för liten fin buske? jag hoppas på en syren eller något annat sött :) Och detta en "spirera" vet inte hur det stavas dock :P blir fina blommor av den :)

Äntligen har älsklingen kommit hem! <3 Ingen är gladare än jag :D Synd att jag ska jobba imorgon, men det är bara till typ ett så det ska nog gå bra :) Sedan åker han igen på måndag:( Har det ganska stressigt just nu, därav den dåliga uppdateringen!

För en noterares anteckningsblock, häggen blommar! Det brukar den (för de som inte är här uppifrån) inte görra förrän examensveckan, oftast nästan på dagen till examen, inte så mycket innan. Det har verkligen hänt otroliga saker i maj. Vet inte hur det ligger till här i Piteå, men i Haparanda har det inte varit så här varmt i maj sedan typ 1800 talet tror jag att jag läste i tidningen. Det är STORT! Men vi älskar det :) Tog en bild, men det kanske kommer någon annan dag. Nu är det färdigt :)

Förresten, till Emma om du läser. Ska du ha någon birthdayfest? Tänkte isf säga att jag kan fredag, för lördag kväll och söndag dag jobbar jag :) Men kan festa fredag som sagt, ifall du ska ha så försöker jag flirta lite med dig ;) haha




Kommentarer
Postat av: mamma

den första det är en doft pion den är en rosentry

2010-05-21 @ 20:43:40
Postat av: emma

ha,ha.. jag e borta hela nästa helg så har inget sådant inplanerat=) fyller ju år en helt vanlig tisdag så:p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback