Blommor och bin!


Nu har jag invigt planteringen av blommor. Om man kan säga invigt? :P Behöver dock massa, massa, massa fler blommor och krukor! Vi har några stubbar på tomten (som vi tänkt ta bort med nå medel som gör att det ruttnar bort med tiden), men tillsvidare måste vi ju ha en kruka på varje stubbe (tycker jag) så det ser lite finare ut :) Har testat sätta frön direkt i kruka ute också, får se hur det går! De sista dublinsommarblommorna från ifjol :)

Ikväll blir det att åka och gratta Henkes farbror som fyller år och har grillfest. Sedan åker vi hem och vet inte riktigt vad som väntar oss.Imorgon är jag ledig och då ska jag njuta :D


Häggen som luktar så somrigt just nu <3

Då ställer jag en fråga till er alla andra, sugen på fest på fredag? Karin, ska du ha fest när du fyller år? ;)

Nu är det väl lunchdags då!

Kommentarer
Postat av: emma

vi tog bort en sisådär 7 stubbar från gården ifjol med en maskin.. blev inte alls dyrt och idag (inte ens ett år senare) är ju allt borta o det är grönt gräs där dom varit=) vi tänkte oxå använda oss av medel men nu snackar vi att DET TAR TID och att rötterna inte riktigt försvinner så mitt tips e o anlita någon. tror de gick på dryga 4000-5000 för 7 stubbar varav 4 var STORA!=) ett litet tips bara=)

Postat av: mamma

Hoppas att ni har trevligt hos Henkes farbror.

2010-05-22 @ 14:41:47
Postat av: emma

nej men de e ingen traktor.. de e typ en "isborr" abslout inget som förstör något alls... de e ingenting man sitter i alltså! man står på sidan om maskinen=) iaf den som vi anlitade!!!! sen "borrar den sönder hela allting typ 50 cm ned i marken o så får man bara stö jord och så.. 1 månad senare hade vi gräs o inte ett spår efter någon stubbe=)

2010-05-22 @ 16:45:33
URL: http://ouzzo.blogg.se/
Postat av: mamma

Nä alla på tv säger att det var 95 jag saknar mormor också

2010-05-23 @ 07:42:07
Postat av: Karin

Jag har inte tänkt på om jag ska ha fest när jag fyller år :) och jag är inte sugen på fest på fredag, jag jobbar hela helgen :P

2010-05-25 @ 20:59:24
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback