Första dagen på det nya året

Tänk att det är ett nytt årstioende nu. Första dagen år 2010. Tio år sedan det blev år 2000. Minns det som igår. Jag var så förväntasfull och vi spenderade, (som vanligt på den tiden) nyårsaftonen hos familjen Olovsson. Vi hade det alltid så himla kul! Jag saknar det! Jag saknar Emma! Hoppas vi kan träffas snart och surra lite gamla minnen :)

Har nyss legat på spikmattan typ 30 min, lyssnat på musik med tända ljus, och med min värmekudde jag fick av mamma på magen. Det ger effekt faktiskt. Jag blir lugnare, ångesten kan släppa för en stund och tankarna svävar iväg. Denna gång svävade dem iväg till Indien. Åh, vad jag längtar. Bara jag och äsklingen i tre veckor. Jag lovar att lägga ut lite bilder som jag hoppas få av Molpe sedan när de kommer från Indien. Vilket de gör den 10:e, på hennes födelsedag. Vi har köpt värsta bästiga presenten, även om de inte brukar ge presenter till varandra, men denna bara ropade på henne, så den vill vi att hon ska ha :) Jag saknar henne faktiskt! Kom hem snart :)


Inte alla dagar jag bjuder på en bild på mig i glasögon. Det var så mörkt i stugan när jag skulle sätta i linserna, och jag trodde jag hade tappat den ena. Fast jag lös med en ficklampa så såg jag den inte. Så jag var tvungen ta glasögonen. Det var förjäkligt, för det gick inte åka slalom, det bara immade i kylan när man har skidglasögon över. haha, När jag kom hem så låg båda linserna där i burken så vackert. haha Ibland får jag skratta ganska mycket åt mig själv.

Idag har jag och Henke skrattat massor. Det var härligt. Jag höll på att kissa på mig vid ett av tillfällena. Helt galet. haha ÄLSKAR DIG!

Kommentarer
Postat av: henke

haha jo vi skratta ändå, älskar dig :)

2010-01-02 @ 19:17:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback