Ingen bra dag

Igår var ingen bra dag... Idag verkar inte heller vara en bra dag... Inte lika dålig som igår, men fortvarandra tillräckligt dålig. Men alla har väl dåliga dagar ibland? Började just blöda näsblod. Det var längesen nu... Är jag stressad? Eller har jag sovit dåligt? Eller är jag snorig? (Det brukar vara de alternativ till varför jag börjar blöda) Nu är det väl inget av det egentligen. Eller... Jo, jag är väl stressad.

Har beställt en dyrbar bok idag, men jag behöver den ju... Den boken kostade 275, men det är ju ingen vanlig bok så. Ett måste är det väl.Tänkte beställa Andreas Carlssons "live to win" när jag ändå var inne på sidan. Men i pocket kommer den inte förrän i februari, så jag väntar vackert. Är ändå lite skillnad på 41 kr eller 165. Inte så mycket för vissa, men för mig just nu är det mycket. :p Får inga pengar heller på hela, långa januari! I slutet på februari, då jävlar! ;) Tänkte ändå vänta med att läsa den så jag kan läsa den i Indien :) Och Karin, jag är på god väg med tusen strålande solar, har precis kommit till sida 100. Ska ta mig tid att läsa lite i den efter promenaden tror jag bestämt :)

Nu ska jag gå en promenad, är ju så skönt nu när det är varmt! Borde väl lägga mig i soffan och ta det lugnt, men det gjorde jag nyss och somnade i 2 h! Det var skönt, men hade ont i huvudet när jag vaknade :P

Fick två vykort idag, ett från Indien och ett från Thailand. Man blir lite sugen ;)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha,ja lite ;P

Kram!

Postat av: karin

ja visst är det härligt ute nu :) jag hade en period när jag blödde mycket nästblod, ingen aning varför! jag var iaf inte stressad eller nå. mamma fick mig till och med till att fara och ta blodprov för att se om det inte var nå fel :P haha. vad är det för dyr bok du beställt? hur känns det att jobba nu? :)

2010-01-12 @ 14:45:05
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Anonym

Värm en kopp te, spela betapet med mig och prata massa skit? <3

2010-01-12 @ 14:53:35
Postat av: Erika G

Man får ha dåliga dagar ibland. :) Är den där boken "Tusen strålade solar" bra förresten?? Och vad handlar den om? :) Kramar

2010-01-12 @ 17:33:11
URL: http://erajkagr.blogg.se/
Postat av: Jennie

Alla har dåliga dagar! Hoppas det snart vänder!!



Kramar

2010-01-12 @ 18:43:38
URL: http://jennienennie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback