I'm awake in the infinite cold



Snacka om att psyket förändras när man är i ständig smärta. Vilken plåga. Förlåt mig alla om jag är jobbig. Inte för att så många har träffat mig, men de få som har det. Man får ganska kort stubin. Jag hoppas att någon vill hälsa på mig, måndag och tisdag. Kommer bli jävligt långa dagar att vara ensam och bara kunna vara på ett ställe. Fast jag vill inte be om något. Men man känner sig faktiskt mer betydelsefull om någon hör av sig eller hälsar på när man är i ett sådant här tillstånd. Veta att någon tänker på en... Nåja, nu väntar sängen efter en lång dag! Inte så intressanta inlägg nu för tiden. Det märker jag på kommentarerna. Men jag har inte så mycket annat att skriva om för jag är så inne i det här nu. Får väl återkomma när jag har något vettigt att skriva istället så ni slipper läsa i onödan.


Kommentarer
Postat av: mamma

är det mina fina liljor, du visar för alla som vill läsa din blogg.Hoppas att din lördag blev händelserik med att köpa mig ett album som vi ska fixa tillsammans hoppas jag ,hos dig eller mig i nystrand hoppas att du inte har så ont jag och pappa tänker på dig kramar mamma och pappa.

2010-01-24 @ 00:14:16
Postat av: sassa

jag förstår att de är jobbigt:/ du får tänka på att om några veckor så kommer de vara mycket bättre!

ta hand om dig!

Kraam!

2010-01-24 @ 00:28:22
Postat av: Anonym

Du skriver om något vettigt hela tiden, det handlar ju om dig. Det är väl därför du har din blogg? Hoppas du kommer på snart att jag tänker på dig!

2010-01-24 @ 09:59:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback