Home sweet home

Det var inte hörlurar som stack ut på förra inlägget på tofflorna, utan en grej som är på tofflorna. Typ vad hter det? inte stropp, men en grej man drar i för att det ska sitta hårdare, brukar vara det på vinterjackor också... Ja, ni kanske fattar:)

Nu väntar jag på att Henke ska höra av sig att han har skrivit provet klart och är på väg hem. Vi kommer köra direkt hemåt. Bara stanna någonstans för att äta. Sedan kl 19 kommer E & T till oss, ska bli trevligt, bara vi hinner hem :)

By the way så var det typ 8 år sedan det var så här mycket snö här! Härliga tider vi lever i :) Kanske bloggar lite i bilen om vi får tråkigt på hemvägen.

Även om det varit skönt att vara borta ett tag, så ska det bli skönt att komma hem. Vi måste dock städa lite, och jag måste slänga i lite tvätt i maskinen innan E & T kommer. Hoppas vi hinner :) Men som det sägs, borta bra men hemma bäst!




Kommentarer
Postat av: Jennie

Här nere måste det också vara snörekord, inte i mängd utan i dagar. Vi har haft snö i över en månad och innan har det max legat ett par dagar. Hehe folk börjar tom tröttna på det nu!



Hoppas resan hem gick bra!!

Hur smakade Thaimaten förresten, vad valde du =)?



Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback