Äntligen lite ork i mig

Äntligen har jag orkat med något idag. Har varit på sjukhuset, försökt få ut medicin. Johanna har varit här och surrat lite med mig och Nicklas. :) Har suttit och fyllt i visumansökan till både jag & Henke. Väntar bara på att få lite info av Henkes mamma. Tack vare medicin fungerar jag ganska bra. MEN, det gör så ont så fort jag är uppe och "hoppar". Fast jag inte går på det. Att sitta i soffan med en kudde under benet är skönast, vill helst inte ens sitta upp i soffan som jag gör nu. Men jag måste ju försöka vänja det lite. Annars tappar jag ju allt!

Henke har beställt en svinsöt dator (miniliten, 7 tum) från Kina. Utan å, ä, ö! MEN SÅ SÖT! Jag ska köpa en om den funkar bra, men en vit :)

Nu väntar jag på att Henke ska börja med att laga tacos. (Vilket jag tror dröjer ett tag för han mixtrar med datorn, det är fel uttag på den, så han gör om) Nu sa han "det jag ska göra nu rekomenderar jag inte att någon annan ska göra". haha Det lät illa ;) och nu säger han "Vi får se vad som händer"  Och "jag är som en dålig elektriker jag".

Känner mig något handikappad, hoppas inte hemmet förfaller nu ;) Fast vi har gjort upp en plan, från och med att vi kommer hem från Sundsvall nästa helg. (Henke ska skriva prov och jag följer med i brist på annat att göra). Ska sova hos hans moster :) Kanske kolla lite bilar efter vägen hem om vi har lust :)

Det var allt för nu. Mina tankar går till Karin & Stewen som är på väg mot Thailand nu. SÅÅÅ avis jag är! Har pratat med Erika i telefonen nyss och det var trevligt att få surra lite :) Gör vi alldeles för ofta, men det ska det bli ändring på nu tycker jag!

Och hans kabelomgöring funkade! woho! nu börjar matlagningen!


Kommentarer
Postat av: Erika G

Han är duktig Henke! :) Tack för pratstunden, vi får höras! :) Kramar

2010-01-22 @ 20:47:45
Postat av: Anonym

Vad är det för prov han ska göra? Sen förstod jag inte helt smset jag fick, eller jag förstod men en grej fatta ja inte, haha.



Och mamma visste precis vad det var för jag hade förklarat det för henne då när jag varit där, att det var några konstiga grejer som jag ville ha men aldrig köpte :P

2010-01-23 @ 09:23:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback