Vill någon hjälpa mig?

Jag vet ju att en del som läser min blogg är bra på design så jag ställer en öppen fråga såhär om någon kan vara vänlig nog att vilja ta tag i min bloggdesign, jag är dålig på att komma på hur jag vill att den ska se ut, men om någon har idéer, skriv :) Jag förstår inte hur headern bara har kunnat försvinna sådär? Vet någon det? Jag har inte ens varit in och pillat på inställningarna. ? Så kom med edéer gott folk och säg till om du vill fixa den åt mig :)


Kommentarer
Postat av: karin

det spelar ingen roll vilken blogg du följer, jag publicerar ändå på båda.. det är ju tänkt att stewen ska skriva på dublincalling också, försöker få han att göra det.. han har iallafall lovat att han ska göra det i år :P så du kan ju fortsätta läsa den :)

2010-12-15 @ 23:19:57
Postat av: Sara

Jag tror jag kan ha en möjlig förklaring till varför den är borta. För man måste väl ha headern publicerad nånstans för att den ska synas? Och det är inte jag som har haft den isf, det är ju annamaria som gjorde den, så om hon typ har råkat ta bort sitt så försvinner väl min header också? vad tro ni?

2010-12-16 @ 10:32:44
Postat av: karin

det tyckte jag lat konstigt, fraga annamaria :) tycker inte att den borde forsvinna for det men jag ar ju inget datasnille :P

Postat av: Anonym

Eftersom den är länkad till den plats bilden är upplagd så är det nog så att den försvinner om bilden inte finns där länken går. Så är säkert så att AM har tagit bort bilden.

2010-12-16 @ 13:06:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback