Dan före dan före dopparedan!

Min übergulliga karlslok är ändå världens bästa. <3 Han hade så rätt i att den här dagen bara kunde bli bättre, igår var en skitdag som aldrig mer ska komma åter och det tackar jag och bockar för! Det blev fasiken bara värre och värre hela tiden igår, och jag försökte tänka positivt att "nu kan det då inte hända nåt mer" men det gjorde det, ända till jag somnade! :P

Nu försöker han och Tommy fixa toan och jag springer omkring överallt och gör det jag kan, fixar tvätt, städat gillestugan och lite sådana där halvtråkiga grejer. Ikväll blir det att gratta stora Emil som fyller hela fyra bast! Tiden den går fortare än jag hinner vara med om! Jag mötte Emma en kväll när hon sparkade hem från en kompis (jag tror det var hon), i reflexväst och stannade duktigt när jag kom (i en bil) och fortsatte sedan när jag kört förbi. Stora tjejen ju! Jag blev nästan rörd när jag såg henne, hur blev hon så stor? Hon är ju min lilla favvotjej ju! (tillsammans med Mira då). Jag ska fråga Emma om hon vill leka med mig i våran mjuka och stora snöhög :) Och Emil också för den delen :) Sedan när jag kommer hem därifrån är karlarna på bio och då hoppas jag toan är klar så jag kan ta tag i städning på hela övervåningen :) Ska faktiskt bli KUL, få lite ordning här i huset!

Vad tyckte ni om julgranen förresten? Än är den fortfarande hel (med tanke på hur mkt Izzy gillar att leka med blommor och så även med granen) ;)

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag vet inte riktigt men jag misstänker att jag spänner mig för mycket när jag är stressad och när jag fryser plus att min systers säng är JÄTTEHÅRD fast hon tycker den är jätteskön ;)

Postat av: mamma

mycket fin julgran.

2010-12-24 @ 07:33:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback