I´m back!




Sådär, det blev ju ingen lång paus, eller hur? ;) Ni överlevde va allesammans?

Snön fortsätter "vräka" ned och gör hela vinterlandskapet ännu vintrigare. Mysigt tycker jag! Hoppas bara att Kåbban är bättre pistad nu efter juldagen när jag är ledig.  :) Grabbarna älskade ju pudersnön men inte jag! Så när jag väl tagit semester 2 dagar tycker jag allt det kan vara bra väder OCH pistat. :)

Jag mår lite dåligt över att det är kaos i huset. Blir alltid så när vi gör om någonstans. Just nu gör Henke om lilltoan så toaletten är t.ex. i hallen, vilket gör det svårare att hålla det snyggt tycker jag! Känns ingen idé att städa och så. Men förhoppningsvis fixar han det imorgon så jag kan städa på torsdag när jag är ledig! (Fast då ska vi till Umeå och titta på en bil, men borde ju hinna det också) Sara, har ni börjat köra mot Piteå då eller? Annars hade vi ju kunnat träffas lite snabbt. :) Det är förresten hon som fixat min blogg, tack snälla du! Supersnällt! Dessutom har jag en till header jag kan byta till om jag vill variera mig lite. =) Och hon jobbar dessutom på fler! Underbara vän :) Hon är jätteduktig på att måla också så nu när dem kommer till Piteå ska hon ta med en målning jag fastnat för som vi bara måste ha i "gästrummet". Det är blommor som påminner om fondväggen som jag tänkte ha på någon av väggarna som inte är fondväggen. ;)

Lite onödigt inlägg kanske. Vi har just varit och julhandlat, blev ändå inte så dyrt som jag trodde! Men vi har säkert glömt en del som vi får panikköpa sedan! :P Brukar väl alltid vara något man glömt!

Annars måste jag ju faktiskt berätta att Henke har fått mig att testa WOW igen och jag gillar det faktiskt :) Är på level 11 nu minsann, eller om det var 12. :P Mitt mål är över 25 för då har jag klarat mig längre än Simon. haha

Vad tycker ni om bloggdesignen?


Kommentarer
Postat av: Sara

Vi åker upp onsdag på dan, ska fira lilla julafton med min familj eftersom de inte är i Pite över Julen.

Postat av: ,mamma

Skitsnygg vad kul att läsa din blogg det värmde i mitt hjärta att det bara var uppehåll i 2 dagar.

2010-12-21 @ 05:42:51
Postat av: Emelie

Fin design! :D

2010-12-21 @ 07:32:12
Postat av: sassi

Snyggt!

2010-12-21 @ 16:04:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback