Skönt med låst blogg



Sådär, nu vet jag vilka som läser och vilka som inte är ute för att bara snoka eller mucka... :P
Var ut innan jobbet och gick en sväng. Men då såg jag dessa små saker vid havet och tänkte "det måste jag fota" så jag vände och gick tillbaka för att hämta kameran ;) Blev några bilder, försökte fota när humlorna flög in, men blev inte så bra, men det syns iaf på några. Kommer väl mer sedan. Och på fejjan säkert också om jag orkar ta mig i kragen ;)

Har ju bokat Örebro också :D Och så när Carro och Lale jobbar på fredagen ska jag, henke, jeppe och anna och några av annas kompisar till Boda borg och kampa! ;) Mitt lag är ju det vinnande laget förstås ;) Sedan blir det att bara hänga med Carro & Lale, ska bli sååå kul! Och så deras inflyttningsfest/kräftskiva lördag! Urmys ju! (sista helgen i augusti)

Nu ska jag sova! Äntligen är det fredag imorgon. Den här veckan har känts lång. Brukar ha en tendens till det när jag jobbar kväll sent under veckan (alltså onsdag, tors eller fre). Och lördag har vi INGENTING planerat. Ska fan bara göra det vi känner för :) Helgen efter blir det stugan med Nicklas och Sandra, ska också bli lugnt och skönt :) Massa spelade av spel minsann :D

Sedan ska vi göra ett bra byte med Bror och flickvän. :) De ska få "Annas soffa" som jag kallar den :p haha Och så ska vi få deras byrå de ändå vill slänga. Den är så smal så passar bra i våran hall, vid trappen. Måste ha något smalare än det vi har där :)

Skulle ju sova var det :P Godnatt då :)


Kommentarer
Postat av: mamma

Vilken fin bild du har tagit.Vad roligt ni verkar ska ha.Det är bara att stå på dig Sara du gör så rätt.Jag står bakom dig.

2010-08-13 @ 08:06:46
Postat av: mamma

Min vecka har också varit lång. Och vilken fin bild.

2010-08-14 @ 09:03:40
Postat av: anna

Haha vilket fint namn på en soffa ;) Mysig bild med regndroppar :) Pyss

2010-08-14 @ 15:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback