Hade egentligen något intressant att säga er




Igår kväll när jag låg i sängen och trodde att jag inte kunde somna så hade jag värsta braiga ämnet jag ville ta upp här i bloggen. Nu kommer jag inte ihåg ett skvatt av det jag låg och funderade på. Och somnade gjorde jag också. Vaknade halv nio imorse och tror faktiskt jag är ganska utvilad. Det är ju bra inför nattens resande! Hoppas jag har tagit igen sömnen jag tydligen har förlorat när jag jobbade. Har sovit middag två timmar varje dag. haha Plus tio timmar varje natt dessutom.

Jag sitter nu och överväger om jag ska gå in till stan eller ta gröna faran. ;) Det är mulet men regnar inte. Vad vill jag? Skulle vilja ha sällskap till stan men det får jag inte heller. Jag tror jag tar bilen till stan iaf, då får jag testa backa ur den ur garaget plus att jag inte vet hur stor grej jag köper. (det är alltså en present) ;)

Det var allt jag hade på hjärtat nu när jag inte kommer på vad det var jag egentligen ville skriva ner här. Då blir det ingen mer uppdatering förrän vi kommer hem från Örebro igen. Och då har vi vår lilla kissemiss också. <3 Och nu fick jag lite kontakt med lite befolkning som vill följa till stan. Henkes storasyster närmare bestämt. Trevligt, trevligt. :)

På återseende!


Tji fick jag. Är meeega trött nu. Hittade det jag sökte och ska nu sova en timma till älsklingen kommer hem <3 Sedan blir det den sista packningen och kanske förbereda lite inför kissens ankomst. Sov gott!

Kommentarer
Postat av: mamma

Ha det trevligt i örebro.Hör av dig.

2010-08-26 @ 19:33:56
Postat av: Sandra

Ni måste höra av er när vi får komma och titta på kissen =D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback