Blandad kompott




Tjabba, tjena, hallå!

Då var denna dag snart slut också. :( Solen skiner. Har varit ute på promenad med Linnea för inte så länge sedan. Jätteskönt var det :) Prata lite strunt och bara gå omkring. Alltid roligare när man är två! Hoppas tiden går snabbt till hon kommer hem igen. (Hon ska plugga två månader nu i Umeå innan hon tar ett sabbatsår). Då ska vi minsann ses oftare :) Tack för promenaden, Linnea :)

Annars så är jag tröttare än tröttast. Sov ju två timmar igår på dagen, från ett till tre typ. Somnade vid 23 tiden, vaknade 8.00. Men orkade inte ens gå upp ur sängen, så jag låg kvar till nio. Sedan sov jag mellan tolv och ett idag. OCH JAG VILL FORTFARANDE SOVA. Försöker göra allt för att hålla mig vaken. Funderade att klippa gräset, men vill göra det när Henke ändå är ute och gräver infarten, eller när han far till Arnis och tömmer släpet. Har pysslat lite med bilder och album, tvättat osv. Men jag får inte mer ork av det direkt. ;)

Nu är det nära till vi flyger iväg söderut! :D Som jag längtar :)

Ser pissdåligt ut med jobb framöver. Jävla skit alltså. Vi har ju megamycket jobb på djupis, men de har anställt två nya plus någon från poolen som ska ta nåt vikariat som annars skulle gå till mig och Frida typ. Bajs, bajs, bajs! Menmen, får vara glad över det jag får jobba istället. Och så får jag ju faktiskt stämpla. Nåja, det löser sig! Backen finns ju också i värsta fall!

Sitter och kikar på kombibilar nu. Vi har bestämt oss för en ford focus. Men jag kollar vad som finns i Örebro nu. Men Henke (och lite jag) tycker det känns mört köra hem den på söndagen eftersom vi båda jobbar måndag. Hm. Och hur är det med rost nu för tiden på götalandsbilar? ;)


Kommentarer
Postat av: Linnea

Tack själv, det var jättehärligt med en promenad :) Jag ser verkligen framemot att umgås mer när jag kommer hem i höst/vinter!! Jag ska hålla tummarna att det löser sig med jobb, men det brukar ju vara lite tungt just den här tiden. Men väldigt surt att dom långvikariat som fanns gick till andra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback