Nu är det bestämt!

Okej, nu har jag bestämt mig. Jag kommer att lösenordsskydda bloggen, så ni som vill läsa min blogg kan ju kommentera med eran mail (eller skriva till mig på facebook) så skickar jag uppgifterna ni kommer att behöva till er mailadress. Som Erika sa, så är bloggen för vännerna ;) Och för familjen i mitt fall också :) OBS! Skriv er mail så jag kan svara till den!

Enda problemet jag ser är mina släktingar som läser som jag faktiskt vill ska läsa men som jag kanske inte kan nå... Några kan jag iaf skriva till på facebook så det är ju bra iaf :)

Jag kommer antagligen att införa det på söndag, så ni har ett par dagar på er att se detta inlägg och för att be om lösen. För säkerhetsskull så ber jag er som redan har sagt att ni vill ha lösen, skicka igen, och kommentera i detta inlägg så jag lättare kan svara till alla sedan.

Det var allt för idag :) Kan väl säga att jag varit duktig och fyllt i massa papper till a-kassan, så nu får dem förhoppningsvis alla papper de behöver så jag kanske kan få igång a-kassan om ett halvår eller så (de är ju inte kända för att vara snabba direkt) :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback