11 april, strålande sol!

Ja, mina vänner. Första inlägget som låst blogg. Det känns bra ändå! Min andra jobbdag är just avslutad och den har gått helt problemfritt. :)

Igår blev det spontant. Egentligen skullde det ju bli fest hos Erika, men då både jag och andra jobbade så blev det inställt. De skulle träffas ändå men jag kände inte för att stressa iväg och köra mot Älvsbyn så jag valde att stanna hemma av den anledningen plus att jag inte mådde så bra. Mitt i allt (runt fyra tiden) bestämmer sig Henke för att han vill köra och titta på en fyrhjuling han spanat på i en veckas tid i Skellefteå. Thomas hade tidigare hört om vi skulle äta middag ute med han och Jennifer, så vi gjorde det och frågade om de ville följa till Skellefteå och det ville dem. Så det blev en helkväll med Thomme och Jenn! Det var riktigt roligt, för det var seriöst minst ett halvår sedan jag såg Jennifer sist. Idag åker hon till Umeå igen för studiernas skull.

Nu väntar jag på att Henke ska komma hem, för vi ska visst på en tur med fyrhjulingen. :) Den är godkänd för B-körkort så han får köra på vägen. Vilket han var ute efter för då kan han köra till jobbet, och jag kan ha omegan till mitt jobb (när jag behöver bilen för det), och så till hösten när den är kaputt så köper vi en bättre, begagnad bil tillsammans tänkte vi. :)


Innan parasailingen i Indien :) (dessa bilder finns på fejjan men lägger upp dem för de som inte har tillgång till det)


Dags att lyfta!


Och där bar det iväg!




Henkes tur :)


Där doppades fötterna ;)




Efteråt :) Detta var innan alla började må illa och 4-5 kräktes efter varandra. Värsta kedjereaktionen. haha Jag började må svinilla, men klarade mig från att kräkas som tur var :)

I det stora hela så var det ju såklart jättekul! Men det var roligare i Thailand när man fick springa från stranden för att lyfta. Härliga känsla. Men man log ändå hela tiden uppe i luften :)

Nu kom Henke! Puss & hej!

Kommentarer
Postat av: anna

härligt härligt! :) KUL att du fått börja jobba igen!!

Postat av: mamma

Vad häftiga bilder jag skulle aldrig våga. Vilket lyft upp i det blå.

2010-04-11 @ 19:35:00
Postat av: anna

Jag mailade dig om den, som du skrev. (gjorde det idag eftersom jag såg kommentaren idag när jag gick in på bloggen) :)

2010-04-11 @ 22:07:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback