Klant-Sara har varit framme igen!

Oj, vilken ökning av läsarna i bloggen. Vilka är ni? Jag blir ju nyfiken... Vad är det som gjort att det har blivit så intressant NU liksom? Jag tycker jag skriver som jag alltid har gjort.

Nu tänkte jag dock bara flika in ett kort inlägg och be om ursäkt för att inga bilder kommit på bdb än, men min bärbara har kraschat så jag är inte så ofta vid datorn, bra tajming, för egentligen har jag nog inte tid heller.

Sen var det en tredje sak jag tänkte på, men som jag tyvärr inte kommer ihåg nu, men det fanns där för en minut sedan... hm... Jo just det ja! Klant-Sara har varit framme igen. Gissa vad jag har lämnat på hotelletrummet i Sthlm? :P jooooo, just det, samma sak jag glömde på hotellet i Bulgarien. MIN MOBILLADDARE! Nu laddar jag den i datorn men det verkar inte alls funka lika bra, men har jobbat hur länge som helst men den laddar fortfarande från botten av batteriet. :/ Köpa ny snaraaaaast!

Imorgon är jag ledig och jag har en massa ärenden att göra. Karin kommer till Stan så jag ska passa på att vara med henne och samtidigt göra massa ärenden jag har på stan. Smidigt? Jag vet :) Sedan blir det hem och packa, städa och fixa inför min tripp till Kristinehamn!  :D

Puss & hej!  Ska se om Henke har någon bild i datorn jag kan bjussa på i brist på annat :)


Det blidde en på emil från jokkmokksmarknaden 09 :) Var ute och gick med Erika för hon skulle följa mig och titta på ett hus, då såg vi en springades Emil som sprang in i huset just när vi gick förbi där. Därav jag valde en bild på honom :) Har inte träffat dem på läääänge så jag hoppas hinna förbi dem en sväng imorgon också!

Kommentarer
Postat av: anna

Får vi se om denna kommentar ens kommer fram, börjar bli trött på det :P



Hur som helst så länkar ju du om din blogg ofta på facebook så det är nog många som hittar den där. Inte så konstigt kanske? ;)



Attans med laddaren, går inte att mejla hotellet så du slipper köpa ny menar jag?



Saknar dej så mycket men snart så. Tänkte ut en värsta mysgrej i natt som vi kanske kan göra nån av dagarna, ifall nu vädret blir varmare även då. Fast tankar kanske inte är lika bra i verkligheten.. men vi får se. En mysidé är kläckt. Nu får du bli nyfiken ;) hihihi



puss

2009-09-09 @ 08:46:16
Postat av: karin

söt emil är :) det var kul att träffa dig idag!! ha det bäst i kristinehamn :) kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback