Trötter

Nu sitter jag här och ska strax köra till Älvsbyn för en liten tjejkväll. :) Sov så jävulskt dåligt inatt, kallsvettades och svettades om vartannat. Jag hade inte feber, det kollade vi på morgonen... Kanske 2, max 3 timmars sömn. Skidorna var bra! Men backen sämre, hoppas på bättre före nästa gång. (och bättre sömn) jag var mest bara grinig, stackars de andra som var med!


Tyvärr tog jag inga bilder i backen, men Henke gjorde det :) Som jag kanske får sen :)


Fick ett tips när jag köpte mina skidor som gick ut på att inför varje säsong ska man blåsa med fönen i pjäxorna så de är varma, sedan ta på, och ta av när de har svalnat. Så formas de bättre utav fötterna :) Därav satt vi så här under idol igår :p haha

Skulle egentligen ha tjejfest här hos oss och sedan gå ut ikväll (henke ska på grabbfest), men eftersom jag sovit så dåligt så kände jag inte det var en så bra grej, jag satsar för fullt inför maskerades nästa helg istället!

Jag hoppas jag är kvar ganska länge hos Erika om jag orkar, och sedan kan köra direkt till krogen och hämta hem Henke. Det är så mycket tryggare att lägga sig och veta han är hemma. Jag ska jobba för det :)

Igår var ju Erika & Tommy här, vi bjöd på tacos och spelade guitarhero och såg idol. Fredagsmys på hög nivå! Fick en jättefin presentkorg av dem också, som födelsedagspresent. Det var svartvinbärssaft, blåbär/vanilj te, en kola, och en tesil. Jättefint och supergott te! Tack så mycket än en gång :D


Visst är tesilen sjukt söt? :)

Henke & Balton är i bastun nu, undrar om det är öppet så man kommer in? Skrämma dem lite innan jag åker. hihi ;) ibland är jag full av buuuus! Sedan ska de till någon typ med alla andra grabbar, se fotboll (som henke hatar) Hoppas de får trevligt! :)

Kramar från en trött Sara!


Kommentarer
Postat av: karin

åh vilken söt tesil! :) och blåbär/vanilj lät jättegott :) tack för igår!! kramis

Postat av: Anonym

ja tesilen var söt ju :) kram

2009-10-25 @ 18:36:51
Postat av: maud sandberg

vad fina pjäxor han har han ser väldigt stolt ut i dom.

2009-10-25 @ 19:26:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback