Tjejkväll med Pernilla Wahlgren

Oj. Jag har visst vunnit en tjejkväll med Pernilla Wahlgren. Jag trodde för det första inte jag skulle vinna när jag deltog i tävlingen (det är 150 st vinnare), och jag hade då absolut inte tänkt på vilken dag det var. Jag såg det mest bara som en kul grej. Hade lite att göra och så. Det är på onsdag, den 14 oktober. Fan vilken tajming. Hade gjort det för det vore en askul grej, men jag vill ju vara hemma till min födelsedagsmorgon. Typiskt min otur. Har kollat flyg och det finns tur och retur på samma dag för under tusenlappen. Men då går flyget 21.25 och tjejkvällen slutar runt 21. Det finns iof ett annat flyg som går 22.40. Och så vill jag ju vara på flygplatsen en timma innan, inte för att jag behöver ha med några grejer som man måste checka in.. Men.. tekniskt omöjligt, eller hur? Dyrt också? Och även OM det skulle gå, skulle jag verkligen våga själv då? Det går ju om jag vill nog mycket och är villig att bekosta det tusen kr, men skulle kännas så mkt bättre om jag så hade kontakt med någon annan som ska dit... Skulle vilja ha någon jag känner vid min sida, eller någon jag inte känner. Någon. Suck. What to do? Typiskt att man ska bo i Norrbotten vid sådana här tillfällen...

Kommentarer
Postat av: karin

med pernilla wahlgren, fränt :D vad är det för en tjejkväll? typiskt att det skulle vara dagen innan din födelsedag!

Postat av: emma

åk!! fatta chansen:)

2009-10-08 @ 23:39:23
Postat av: Maria

Hej.

Jag brukar också läsa Pernillas blogg och läste om tjejkvällen. Coolt att du vann. Förstår om du inte vågar åka själv, det hade inte jag heller gjort, därav anledningen till att jag valde att inte delta haha. Jag bor i Västervik och härifrån går inte några flyg. Får åka till Arlanda och flyga till.....ja Arlanda haha. Annars kan jag ju åka rakt över landet och flyga från Landvetter men äh, då kan jag lika gärna be någon skjutsa mig till Stockholm. Ja, ingen idé som du kanske märker :)

Har du provat att skriva en kommentar hos Pernilla och fråga om det är någon mer från Norrbotten som ska åka och om ni i så fall kan ha sällskap??



//Maria

2009-10-13 @ 19:45:55
URL: http://hundramil.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback