Ledsamt

Mor & far har varit här en stund innan de ska lyxa till det för sig och bo på hotell med några bekanta över helgen i Skellefteå. Har försökt få tag på kyrkogårdssnubben som har hand om gravplanteringen. Blev riktigt ledsen när jag skulle gå förbi gravarna och kolla läget inför nu när man ska tända ljus i helgen. Visste att vi inte har fått tag i gravlyktorna så tänkte checka av det, vart man ska hämta tillbaka dem. Istället möttes jag av en tom, gapande grav. (Det lät fel, men så här är det)... Morbrors gravplanteringsgrejs har gått ut och jag tog på mig att fixa det istället för det är så himla dyrt med sånt, och då ville de hellre ge mig en slant, och jag tycker blommor är kul, så that´s fine liksom. MEN mormor/morfars grav är det fortfarande kvar ur "abonemanget" eller vad man ska säga. De ska alltså plantera sommar/vinter blommor. Det är gjort på ALLA andras, men inte mormor och morfars. Skylten "vårdas av kyrkorådet" eller vad det nu står är KVAR, alltså har det inte gått ut. Och det är ju årsvis och de planterade ju blommor i somras, så vart är problemet? Fick förstås inte tag i snubben men fick mailadressen så har mailat nu så får vi se! Väldigt tråkigt tycker jag! Och frågade också om lyktorna, tråkigt att inte kunde tända ljus i lyktorna i helgen... :(

Ikväll blir det att träffa en släkting för första gången. Vi är bjudna på middag hos dem i Luleå. Ska bli spännande. Man får ju inte vara främlingsfientlig, det är ju släkten för Guds skull! Imorgon är det halloweenfest! Ska bli kul när i stort sett alla ska vara utklädda. Spännande att se hur alla ser ut :D Innan det ska vi vara ett gäng och äta middag tillsammans hos oss. På tal om det, måste ringa Frida och höra när vi ska vara i lokalen. TJING TJONG!

Kommentarer
Postat av: karin

men usch vad tråkigt :( de måste väl fixa det?!

Postat av: anna

ja, men vad tråkigt! :(

hur var det hos släktningen?

2009-10-31 @ 20:41:18
Postat av: Anonym

Okej :) ja men att du mår dåligt idag kanske betyder att du hade kul igår, hihi ;)

nej man kör inte förbi asphyttan då.. det är en gammal liten väg man åker för att komma dit.. sen ligger det inte åt det hållet :)



Tillsammans <3

2009-11-01 @ 11:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback