Knähistoria åter igen

Ni som inte vill läsa en massa om mina knän kan ju sluta nu :P

Nu, eller för ett bra tag sedan, kom jag hem. Suck. Jag är allt bra dum som GICK hem. Det kändes ju bättre utan vätska i knät (de tömde alltså knät på vätska), det kom över 30 ml (jag har ingen uppfattning om det är mkt eller lite för att vara i ett knä). Men det var med facit i hand inte så bra att gå tror jag. Ajaj!

Det är alltså något som har skaft så det blivit en inflamation. Tror jag, om jag fattade läkarna rätt. Först fick jag komma till ett undersökningsrum där läkaren undersökte mig. Sedan sa hon "jag ska bara gå och rådfråga en kollega, kommer tillbaka på några minuter". Vet ni hur många minuter det tog?!? 40!! Suck. Sedan fick jag gå till ett annat rum där en annan läkare kom och så fick han hjälpa henne att ta ut vätska från knät, hon kunde inte riktigt. Jag trodde det bara skulle kännas när dem stack in nålen i knät, men det kändes när dem vred och vände den där förbaskat stora sprutan som såg så läskig ut att jag ville krypa upp i mammas famn (typ, lite överdrivet kanske). Men det gjorde ont. Jag kände hur jag fick handsvett och hur det rann någon enstaka tår från ögat. Det var läskigt! Nu ska jag vänta på en tid för röntgen på VC (har inga förhoppningar om det... Har ju gjorts förut. Jag tror jag behöver någon ordentlig undersökning, en skiftröngen eller att de går in och gör en kikhålsoperation så de kan se om det är nåt galet i knät). Jag förklarade att jag tyckte det skulle göras nåt ordentligt för jag haft problem så länge, hon svarade att vi ska göra denna röntgen, sen utgår vi från den vad som ska göras, om de skickar en remiss till ortopeden eller ej...Tillbaka på ruta ett då!

Jag har seriösa problem att sitta still och göra ingenting. Jag är bara trött. Jag kan liksom inte ens gå... Testade se lite av Gossip Girl via datorn till tv:n då... Efter ett avsnitt somnade jag. Sov över en timma. Och jag skulle kunna sova nu också. Ska läsa de bloggar jag följer och några till. Ska testa göra lite scrapbooking.. Sedan vettefan vad jag ska göra alltså. Vad gör en normal människa om man inte kan gå och röra sig normalt?



Vet inte om det syns, men vänster knä är svullet. Höger på bilden. Kunde knappt böja det. Jag kan böja det bättre nu, men det gör ont ändå!

Kommentarer
Postat av: karin

usch vad läskigt alltså :S och vad dåligt att "några minuter" blev 40!! hoppas nu det löser sig allt! asså jo jag vill säga att det snöar för första gången och det verkar ju ligga kvar :D haha. men jag tänker inte så noga på vad jag säger :) jo snön räknas väl ändå som borta även om det finns någon enstaka fläck i skogen? ;P

Postat av: emma

hm, om man inte kan gå.. ja då e man så illa tvungen o vila.. tro mig=) vad gjorde jag ppå sjukhuset, såg tv, sov, läste.. typ! mer än så gick ej o göra när man e sängliggandes.. fick ju bada 2 ggr i veckan.. de e bra för problem då de inte lastar eller påfrestar på samma sätt som när du står=)

2009-10-07 @ 15:55:56
Postat av: Sara

Till Emma: Jo, bada skulle nog vara bra för mig nu! kanske blir bra till på fredag ;) törs ändå inte åka så många rutchkanor och sånt, men kan gott och väl ligga i bubbelpoolen och softa ;)

2009-10-07 @ 17:07:15
Postat av: karin

ja den saften är god :) inte sådär tok-god men :) drack mormors svartvinbärssaft igår, den var inte dålig!

2009-10-07 @ 17:40:36
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: tant a-m

huhu, men hörredu, det där knäet var verkligen.. saftigt! :o

hoppas att det fixar till sig snart, men vila och se nån bra serie så att du inte somnar! (true blood, hosthost) :D

2009-10-07 @ 17:55:25
URL: http://dagensbam.blogspot.com
Postat av: karin

jag måste också säga peyton :)

2009-10-07 @ 22:18:58
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Erika

Jikes! Ser inte så roligt ut med knät.. hoppas det blir bättre! men tröga läkare som låter dig vänta i 40 minuter :/

2009-10-08 @ 12:33:55
URL: http://erajkagr.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gudars det var svullet :/ Tänker på dig vännen! fan vad jobbigt alltså... kram

2009-10-08 @ 16:33:30
URL: http://powercarola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback