Jag kan inte förvänta mig något, på riktigt.

När säger ni att första snön har kommit? Är det första gång det snöar? Första gången det ligger kvar på marken? För mig är det första gången det ligger kvar på marken sådär täckt lite överallt, det ska synas liksom. I söndags snöade det när jag o Henke gick ut en sväng, dagen efter låg det kvar lite på några fläckar i skogen. Det räknar jag inte som första snön när man måste söka efter den för att se. Likadant när snön försvinner... Jag säger den har försvunnit när man inte ser den... Tillexempel Henke säger den är kvar om han hittar en liten fläck i skogen. haha När säger ni att första snön har kommit/försvunnit?

Det blev en kort barnvaktsstund för Mira. Peppe kom hem innan Frida ens hunnit fara. :p Då gick till Malin istället. :) Var skönt att surra av sig lite grann. Är så skönt när någon frågar och jag kan svara och jag känner mig inte "dum". Jag behöver inte försvara mig. Jag ska inte behöva det. Men det gör jag ofta, men jag antar det måste kännas rätt från bådas håll.

Jag fick lift hem idag, för jag kunde typ inte gå. På riktigt. Det blir värre när jag har suttit. Men det är fortfarande dåligt när jag går. Ni börjar nog bli less på mitt tjat men tänkte att ni som är mina vänner och familj vill väl veta hur det är och då skriver jag det. Även om vissa säkert inte vill höra på det som uppleves som tjat. Imorgon blir det som sagt att ringa sjukan så får vi se vad som händer.

Imorgon tänkte jag hälsa på på jobbet om jag nu inte får en tid just då på sjukhuset. På kvällen ska jag nog se Greys med Erika om hon inte blivit sjuk (kände sig lite krasslig).

Jag funderar och funderar... Om jag gjort något fel? Jag tycker inte om att inte veta. Det tar kål på mig! Blir bara värre och värre ju längre tystnaden finns kvar. Gaaaah!


Kommentarer
Postat av: Erika

Hoppas det blir bättre med dina knän snart :(

2009-10-06 @ 22:16:34
Postat av: karin

men usch att du ska ha sådär med knäna :/ det måste ju finnas nåt de kan göra!! vad är det du funderar på, tror inte du ska tänka så mycket! inte har du gjort något fel! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback