Gammelkallen

Då var midsommarhelgen förbi för detta år också. Jag spenderade den genom att jobba och så var jag hos Frida en stund där det var fest. Lördagen körde jag med en väldigt bakis pojkvän till Storforsen, vi hämtade upp Simon på byn också hamnade vi hos Erika, eller hennes föräldrars nya hus mitt emot Storforsen typ. :) Efteråt skulle vi äta i Vidsel och enda restaurangen tog bara emot kontanter (vadå svart) ? :P så det måste ha sett ganska roligt ut där vi skramlade ihop småmynt av varandra för att få ihop till nånting. haha Nu för tiden har man ju typ aldrig kontanter, iaf inte vi :P Det var en trevlig utflykt iaf!

Ny vecka, nya tag. Fast egetligen ska man ta nya tag varje dag, men det är svårt för mig. Börjar veckan dåligt är det lätt den fortsätter så. Denna vecka började bra, med sol och shopping. haha Var längesedan jag hittade så mycket som dessutom var på rea!! :D Jag vet inte om jag törs säga att äntligen har sommaren kommit? Älskar iaf när det är så här fint väder, jag blir sollycklig ;)





På torsdagkväll kommer Anna hit!:D Som jag har längtat och nu är tiden äntligen inne för det. Får se vad för spännande äventyr vi hittar på! Fredagen är iaf bokad för sjöbodan! Ska bli kul, för jag har aldrig varit där och ryktet säger det brukar vara mycket folk! Det gillar vi va Anna? ;)

Nu lyser solen igen, var mulet från morgonen. Hade tänkt pyssla med Miras album, men tror jag sätter mig ute i solen och läser en stund innan det är dags för mig att traska iväg till det gruvensamma. Måste in till stan också och köpa en present till Frida, hon fyller nämligen 24 idag. Gammelkallen min! ;)

Ja, det här blev inte alls vad jag hade tänkt skriva från början. Blev ganska tråkigt. Menmen, det är vad ni får ;) Ingen verkar så sugen på att kommentera iaf, så om ni gör det kanske jag får intresse av att skriva något mer intressant ;)

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: karin

haha jag hörde av erika och tommy att ni fick skramla ihop :D bra jobbat ;D jag fick kort med posten igår, mexikobilder och bröllopsbilder.. HJÄLP vad kort från mexiko!!! helt sjukt! oojj vad jag längtade tillbaka när jag kollade på dom :) snart måste vi ju ha semlekväll förresten ;D

2009-06-23 @ 13:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback