Weekend i Kuri & Jokkmokksmarknaden 2009

Ja, ett litet uppehåll i bloggandet blev det. Har haft ganska fullt upp! Det är snökaos ute typ, jag ÄR LESS! Lite sol vore inte fel, tack! Bara snöar, snöar och blåser till och från. (jag kanske överdriver liiite grann, men hade detta varit i sthlms så hade hela sthlm stannat av vill jag lova)


Rälsbussen som gick efter inlandsbanan (där vår stuga ligger) som vi varje år åker med :)

Iaf, har varit i stugan hela helgen. Mysigt och trevligt. MEN, alltså ett stort MEN var att jag åkte på magsjuka fredagen. Kändes torsdagkväll att jag mådde illa men tänkte inte mer på det. När vi åkte upp till stugan så kände jag att jag mådde illa också men tänkte det var för att jag satt bak i bilen, så att det var därför. Väl i stugan åt vi varmkorv och sen mådde jag ännu mer illa. Gick och lade mig stax efter åtta, mådde inte alls bra. Henke gick och bastade med karlarna och när han kom tillbaka hade min kropp vänts ut och in ett x antal gånger. Fy fasen alltså. Där fick jag för att jag sa på jobbet att jag inte mindes sist jag var magsjuk. Tji fick jag! Iaf, lördagen var det ju dags för Jokkmokksmarknaden och jag bestämde mig för att följa med ändå.

En söt liten same med sin ren ;)

Det gick ganska bra men kroppen är inte bara lite sliten! :/ Det var kallt på marknaden också, typ -17. Svinkallt när man skulle ta fram pengarna. :P Är väl kanske bra, då köper man inte lika mycket ;) Känns väl hyffsat nu med sjukan men kroppen har tagit stryk, det känns! Och så törs jag inte äta för magen känns inte riktigt stabil, så ja, hur det kan gå. Får väl se, imorgon ska jag iaf jobba så då måste jag vara piggare än vad jag är nu!

Fyndade ett troll och en väska (bag)! Och just ja, en börs också, ska by the way föra över alla kort och sånt till den nya och se om den är bättre. :) Den kostade bara 100 kr, väskan också :)

Min söta lilla trollemor!

Mer bilder kommer jag nog lägga ut sen i bilddagboken men nu här näst ska jag lägga mig i soffan och bara vara!

Kommentarer
Postat av: Carro

Du har rätt, utan mössan ser den inte alls julig ut :)

2009-02-09 @ 10:26:03
Postat av: Sassi

jag jobbade på rapport o då pratade dom om att marknaden hade börjat, å då tänkte jag på dig:)

2009-02-10 @ 11:15:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback