Skola i brand


Nathalie och Simons bild, hoppas det är okej att jag lånar den för att visa alla mina läsare runt om i landet och faktikst även världen ;) (men jag tror nog att det är okej) :)

Lekenskolan i Älvsbyn brann alltså ned inatt :/ shit, tragiskt. Blev bombarderad av sms och mms igårkväll av olika vänner som ville upplysa mig om branden, vilket jag såklart är tacksam för att de gjorde. Ryktet säger att det är två killar som tände på en soptunna bredvid skolan. Tidningen och radion säger att det är en anhållen för mordbrand så vi får väl se. Någon minderårig är det iaf! :/

Ska ut och gå senare ikväll med Erika på jobbet! Roligt att ha någon att umgås med här i Piteå iaf! (Fast hon är 26 och har två barn) :) Hon är kul! Ska gå förbi Malin på vägen för lilla Emil glömde sin mössa här, och när det är så här "kallt" så behöver han den säkert på dagis. -10 idag för er som vill anteckna ;)

ps. Förresten, Jenny! :) (se nu hur jag tittar med mina hundvalpsögon på dig och blinkar lite sött till dig)... Jag behöver hjälp med min blogg. Vill du hjälpa mig? Vet inte riktigt hur jag vill ha den eller så, men du är ju bra på att komma på åt mig ;)

Kommentarer
Postat av: Carro

har karin fixat sig ngn blogg än?

2009-02-03 @ 10:41:28
Postat av: Carro

Men nu är det väl ändå dags för en uppdatering?! ;)

2009-02-06 @ 13:25:42
Postat av: Jenny

Det fixar vi :)

2009-02-10 @ 08:09:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback