Knät har låst sig

Hm. Nu väntar jag på att VC ska ringa upp mig. Knät låste sig igår. Jag KAN gå, men kan inte räta ut det, så jag går med böjt knä, och haltar lite. Ringde först och frågade om det fanns något jag kunde göra, eller om det bara var att vänta till 18 jan, hon skulle rådfråga med en läkare och sedan ringa tillbaka. Hon tänkte om man kanske kunde tidigarelägga operationen (det hade ju inte varit helt fel för mig), ju fortare desto bättre, bara jag får någon som följer med mig! (Henke har redan tagit ledigt för den 18:e jan)... Ajja, det löser sig nog!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja jag är ju arbetslös så jag kan alltid följa med dig =)

Postat av: Carro

Skönt att inte operationstiden blev under indienresan. HSAN kan man skriva till, eller dom borde ha en hemsida som du kan gå in på. Har inte riktigt koll på allt det där. Hur gick det med VC och Knät, kan du räta ut det nu? Annars måste du ju få en tid mkt tidigare. Kramar vännen!

2009-12-18 @ 19:16:53
Postat av: Sara

Carro: Nej, kan inte räta ut det än. Men VC sa att om det inte släpper till på måndag så ska jag ringa ortopedkliniken och så borde jag få en tidigare tid sa hon. för det blir ju bara värre annars. KRAM! miss you!

2009-12-18 @ 21:17:11
URL: http://saraah.blogg.se/
Postat av: Erika G

Tack tack, men jag kan inte heller så mycket.. har googlat och kollat på www.designadinblogg.se :) Fick ni sålt biljetterna?



Kramar!

2009-12-19 @ 00:27:24
URL: http://erajkagr.blogg.se/
Postat av: Karin

på kontorsteknik hittade jag ett paket med en silver, röd och guldig + sigill för 99 kr :) o det kommer räcka till nästa år också. ah jag förstår.. dålig stil :/ jag betalade 630 kr, men det var både för hepatit b och tyfoidkapslarna.. vet inte riktigt vad endast b-sprutan kostade. men ska ju ta en till om 4 veckor så få se då :) ska ta en tredje spruta 6 månader efter den första! sen behöver man väl inte ta någon på en massa år :p

2009-12-19 @ 11:51:44
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Erika G

Å vad kul att ni också kommer!! :D haha, ja vilket sammanträffande med julklappen! Kram

2009-12-19 @ 13:31:01
URL: http://erajkagr.blogg.se/
Postat av: karin

sprutan? ja allt finns väl i piteå också men eftersom jag o malin for till luleå tog jag där istället :) annars hade vi tänkt fara till piteå på måndag jag o stewen men då har jag jobb. så då var det ju bra att jag gjorde det igår när jag var ledig på dagen :)

2009-12-19 @ 14:43:30
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback