Julkort och pepparkakor

Oj vad jag varit/är stressad den sista tiden, men nu börjar stressen sakta lägga sig. Aldrig förr har jag varit klar så tidigt med ALLA julklappar, och nu har det ändå varit klart i några dagar. Julkorten är gjorda, har stoppat i kuvert och skrivit alla adresser. Ändå är jag stressad. Varför? Jag vet inte. Det enda jag behöver tänka på är att kankse julbaka lite, men det vet jag inte om jag vill göra. Kanske blir två, tre sorter iaf. Nu ska vi snart baka pepparkakor iaf. Bara för traditionens skull ;)

Har kanske inte skrivit det i bloggen förresten... Vi har bokat Indienresan för några veckor sedan nu :D Så himla skönt. Vi åkte på Henkes födelsedag, 11 mars. :) Vi kommer att åka kvällen innan till Sthlm för flyget går tidigt på morgonen dagen efter. Måste komma på något fiffigt då till hans födelsedag ;)


Ett specialdesignat kort till Finland ;)


Alla julkorten! Nu får ni se vilket som hamnar hos kanske just dig ;)

Nu ska det vankas peppisar för fulla muggar och lyssna på julig musik <3
Och förresten, ni som inte bor här och läser min blogg, det har ju kommit snö nu :D Äntligen, hoppas den är här för att stanna den här gången! Julkänsla, ja tack!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Gud vilka fina kort! Så härligt med personliga kort. jag gjorde några förra året, men i år köpte jag från barncancerfonden istället =), så satsar jag mer på paketen =)!

jag vill också vara klar med mina julklapper, köpte en massa idag, men har inte hunnit slå in alla än. Kannske ska läggga någon till timma på det ikväll innan Grey`s börjar!

Kramar

Postat av: Anonym

Vilka pyssliga kort! :) <3



Du kanske ska försöka att inte tänka så mycket, på vad du bör göra. Bara ta det lugnt och göra "ingenting". Alltså inget du känner att du måste...

2009-12-03 @ 08:29:20
Postat av: Anonym

ÅH MYS! Jag hade också världens julkänsla igår. Musik. Pepparkakor ja allt det mysiga. SNÖÖÖ! :D Thihi. Fina kort by the way. Sötis. Snart SNART ses vi. PUSS

2009-12-03 @ 12:34:10
URL: http://powercarola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback