Idolkväll


Solen kikade fram när jag var ute och fotade :)

Idag har varit en liten fixardag. Internet var dött på dagen pga, bredbandsbolagsbyte. Så jag har fotat lite, fixat med lite bilder till Miras fotoalbum, som ständigt pågår... Slagit om lite julklappar och pysslat på här hemma. Nu väntar jag på att en massa vänner till oss ska komma för en idolkväll. Ska bli mysigt. Skönt med en lugn helg utan några fester. Henke vill dock dricka öl, säger han. Jag tycker det är nog stressigt med typ 3-4 fester 3-4 helger i rad (!)

Imorgon ska vi på julgransjakt. Henke vill ju helst ta fram den dagen innan julafton, men jag hör till de som vill ha den åtminstone 2 veckor innan julafton, så man hinner njuta av den... Om man ändå ska ta sig besväret att hugga ner en själv och allt, då måste man ju få hinna njuta av den :) Sedan är det dop för lille Theo och sedan hoppas jag att vi inte har några planer alls för kvällen, bara ta det lugnt. Skulle behöva det. :) Söndag blir det Kåbban. Henke var uti att nämna om vi skulle ta en slalomfri helg, men jag vill passa på allt vad det går innan jag vet hur det blir med knät... Så söndag blir det alltså Kåbban, sedan lite adventsmys kanske. :)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Ja! Så mamma blir mormor igen :)

Måste bara säga att du alltid har så fina bilder i din blogg! Vill kommentera det på varje inlägg typ,men det skulle bli lite tjatigt ;)

Kram och lycka till med julgransjakten!

<3

Postat av: Anonym

Fina bilder!:)

Gillar himlen på den sista bilden, riktig vinterhimmel för mig, haha :P Var det där i vattnet jag badade föresten, tänkte på husen där på andra sidan...

2009-12-04 @ 18:55:09
Postat av: Emelie

Varsågod! :) Ta åt dig av allt beröm <3

Vad kul att du ska börja jobba!

hoppas du har en bra kväll!

Kram!

2009-12-04 @ 21:59:42
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: A

Ja, jag minns det.

2009-12-05 @ 11:44:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback