2009 årssummering

2009

Januari: Det vankades inflyttningsfest hos oss på Mörtgatan som var riktigt skoj! Avskedsfest för Karin och Stewen som skulle dra till Dublin några månader. (Även det en kul fest). Det blev slalomåkning och Piterevyn för första gången för oss!

Februari: Spelkvällar, Jokkmokksmarknaden med hela tjocka släkten min :) Började med magsjuka men slutade ändå ganska bra :) Filmkvällar, bio! Carro fyllde år! Annars minns jag inget särskilt från den månaden.

Mars: Grillning och madrassåkning i Kanis, babyshower, Henkes födelsedagskalas och vår första gemensamma skidsemester (min allra, allra första), i Tärnaby. Mycket trevligt även om det var början på någonting nytt, någonting jobbigt, någonting som kom att förändra mitt liv, min syn på saker och ting. Började märka vad ens vänner verkligen betyder när de väl behövs, vilka som finns där.

April: Kukkola och IKEA, träffade lite av Henkes släkt. Jag, Henke och AM besökte ishotellet för första gången. :) Det var en kul grej! Årets första nyckelpigade fotade jag den 13:e april. Jag besökte Göteborg med finaste Anna. <3 Underbart! Jag blev sjukskriven :(

Maj: Månaden började med Dublin! Åkte för att hälsa på Karin och Stewen. Vi hittade på massa skoj, var såklart på en typisk Irländsk krog ;) Överlevde kvällen nätt och jämt, men det är jag stolt över! ;) Vi såg massa fina byggnader och saker man bör se i Dublin. Besökte Europas största park och massa, massa mer. :) Sedan vankades det fest hos Emma och Nicklas. Jag och Henke gick en fin och mysig promenad längs havet. Njöt av våren och tiden vi hade framför oss. Emma N fyllde år. Vi var i Storforsen och njöt, vi grillade hos Frida med det gänget och vi åkte till Bulgarien och Zosopol med Thomas och Jennifer. En underbar tid jag saknar!

Juni: Karin, Frida och Stina fyllde år. Festade med Frida första gången vi två tillsammans sedan hon födde Mira. Grymt kul fest! Bara vi liksom <3 (och några tjejer till förstås) Sandra tog studenten och vi tittade på hur fina de var på balen. Carro kom hem och tog Ssk examen. Vi hade fest hos oss på AM:s begäran. :) haha Miras namnkalas hölls, vi var i Storforsen igen, vi såg bio i Luleå, Erika fyllde år och Anna var här! <3 En underbar tid tillsammans hade vi!

Juli: Maskeradfest, möhippa och akutenbesök, så började denna månad. Jag råkade ut för en envis förkylning som gjorde jag bara hostade och kunde inte andas eller prata (därav akuten besöket). Vi åkte till stugan, hade det mysigt och härligt som man bara kan ha där. Ingen tid existerar där och man bara njuter av allt. Emma blev stor och fyllde hela 6 år! Mamma blev ännu större och klokare som fyllde 50 år! PDOL vankades av och jag åkte till Sassa och hälsade på i Sthlm! Vi hade mys och besökte Saltkråkan ön! Hade det helt underbart! Måste göras om snarast!

Augusti: Vi var på bröllop, och var på Western Farm! Årets sista bad gjorde vi i Arnemark den 8 augusti i värmen och solen med Henkes systrar, mamma och min mamma. Väldigt mysigt. :) Efter det åkte vi till Western Farm. Vi åkte till Örebro (jag och tjejerna) för att överraska Carro med hennes möhippa! En superlyckad tillställning, och jag tror ALLA var supernöjda och glada!

September: Vi förlovade oss <3 Åkte till Sthlm på en liten förlovningsresa. Hade det underbart mysigt och hittade på lite allt möjligt :) Shopping, museum, skansen, Gröna lund m.m. Är fortfarande lika kär som första månaden vi var tillsammans. Han är helt underbar på alla sätt och vis. <3 Jag älskar honom så fruktansvärt mycket! Pappa fyllde stillsamt 50 år! Vi åkte ner till Örebro för bröllop (Carro & Lales) :D Så himla fina var de och jag önskar de all lycka i framtiden. De är ett sådant där självklart par som är så himla fina ihop :) Jag åkte ner och hälsade på Anna också. Vi har hunnit med mycket under detta år tillsammans. Fast det känns som att det är så sällan vi träffas, men vi jobbar på bra tycker jag. Jag träffar henne oftare än jag träffar vissa kompisar här hemma. Det ni ;) Min underbara vän Anna! Dessutom fyllde hon år också denna månad :)

Oktober började med att jag var ute med Frida och Mira och fotade höstbilder på lillan :) Underbara, älskade barn! <3 (Och kusin också) :) Höstpromenader på grisberget med min älskade, knät började krångla på allvar. Svällde upp och hakade fast utan anledning, hade alltså inte ramlat ens. Fick åka in och tömma knät på vätska, allt kan summeras med SMÄRTA. :p Sedan dess har det aldrig blivit bra igen. Eller "bra" har det väl aldrig varit sedan jag var tolv men ja ni vet ju. Jag vann en tävling av en slump och fick komma ner till Sthlm och mingla med Pernilla Wahlgren. haha Överskattat kan jag säga, men himla kul att träffa Sassa, som jag fick ta med mig :) Det var dagen innan min födelsedag så jag ville hem samma kväll. :) Jag fyllde år, hade födelsedagspartaj, var på en Luleå-hockey match! Träffade pappas kusin Bibbi och hennes sambo Nicklas för första gången över en middagsbjudning hemma hos dem. Väldigt trevliga och är glad vi fick kontakt! :) Det vankades en ordentlig halloweenfest då jag och Henke hade bäst utstyrsel (enligt mig alltså). Jag var katt, med värsta kattlinserna, smink och svans. Henke var läskig med ett svart och ett vitt öga, och ett svart kors i ansiktet och resten vitt. Typ skräckpräst eller nåt :)

November: Det var farsdag och vi gav fina kort som jag gjort till våra pappor. :) Nathalie fyllde år och vi har inte kunnat gratta henne eftersom hon flyttat ner till Skåne! Vi köpte nya slalomskidor, köpte årskort i Kåbban (fick det i present av Henke bland annat), och åkte skidor varje helg. :) Jag såg Melissa Horn i Piteå med Karin. Grym tjej säger jag bara! Jag köpte en systemkamera för mina bilpengar. Kanske inte så smart men alla tyckte jag skulle unna mig en. Bil får jag köpa nästa år ;) Vi firade två år tillsammans jag och min andra hälft. <3 Tänk att det "bara" gått 2 år, vi känner varandra utan och innan, det känns som att vi känt varandra hela livet. Jag älskar honom bara mer och mer och mer och mer. <3 Skulle aldrig klara mig utan honom.  Råkade hamna på en spontan 1½ timmes fest med Malin. En vän jag lärt känna i år som jag är så glad att just vi fått lära känna varandra. :) Vi träffade Carro hos Erika & Tommy som var hemma över helgen till första advent. Mys! Och så julstädades det till första advent och julkorten börjades göra. :) Det tog tid, eftersom det blev drygt 40 kort. Och vi fick kanske max 15 tillbaka. haha ;)

December: Julkorten gjordes klart, julklapparna slog in... Bakade pepparkakor med Henke, gick vinterpromenader så det knastrade sådär härligt under fötterna. Fick veta operationstid (i januari), Mira fyllde 1 år och Emil fyllde 3! Var på western farm med Henkes jobb, grymt kul fastän vi åkte tillbaka till hotellet ganska "tidigt". Vi åkte också dit med minna vänner från ä-byn, (tråkigt nog fick jag så ont och konstigt i magen att vi åkte hem) Var i Sthlm med underbara vänner för att få ännu mer julkänsla på Carols julkonsert som var grym! Med Paul Potts, Gladys del Pilar, och en rappare vars namn jag jämt glömmer:P Juldagen blev det partaj hos Erika med tjejerna, sedan utgång på Sparta som var grymt, grymt kul! Jättekul att träffa alla gamla älvsbybor:) Nu väntas nyårsafton som ska firas här i Piteå med alla paren. Blir riktigt trevligt. Hade tänkt åka till Kittelfjäll med Malin och Patte och ett gäng de känner. Men pga lite olika saker blev det inte så och vi blir alltså i stan. Billigaste alternativet. Så med denna årssummering får jag önska alla ett riktigt gott nytt år. Må det bringa mycket glädje, lycka och kärlek i era liv! <3 Med tanke på all otur jag haft i slutet av dec, med flygresan till Sthlm, bilresan hem sedan, så borde jag, som Anna sa, få ett riktigt bra 2010! Så det hoppas jag på!

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS!


Kommentarer
Postat av: Emelie

ÅH vad mysigt!



Du har haft ett fint år ser jag :)

Kram!

Postat av: Erika G

Vilket år! Att du kommer ihåg allting också?! :)

2009-12-28 @ 16:40:29
URL: http://erajkagr.blogg.se/
Postat av: Carro

Shit vilket år! Mkt som hänt, både gott och ont. Vi ses snart! <3

2009-12-29 @ 20:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback