Julkänsla på hög nivå!

Ja.... vart ska jag börja?

Resan till Sthlm började med stress, jag hade missuppfattat tiden (men sagt rätt till Carro), det var snöstorm ute typ, och bilarna körde typ max 50. Jag var helt säker på att jag skulle missa planet. Jag bad Carro checka in sin väska, ifall jag inte skulle hinna, utan då skulle jag lämna alla vätskor och bara ha handbagage. Jag bad henne kolla om flyger var försenat med tanke på snön, men inte det. Men när jag väl kommer dit och ska trycka i bokningsnumret i apparaten så står det "flyget är inställt" WHAT?! Det är kaos på flygplatsen men till slut får vi nya biljetter till ett flyg 13.15. Så vi åkte och vandrade runt och Storheden och sedan åkte vi in till stan för att käka lunch. Väl på planet så satt vi bredvid världens sötaste tant, jag LOVAR! Så jäkla go! (Skulle vilja adoptera henne) -Carro, vi glömde fråga vad hon hette! Hon frågade om hon fick följa med oss till väskorna, för hon hittade inte. Vilket vi så gärna gjorde! Sedan skulle hon åka buss och ville veta hur man gick då... Men vi skulle ju också åka buss, så jag sa hon kunde följa med oss. Men vi trodde Carros väska försvann så jag gick ut med henne dit bussarna skulle gå. Hon ville ge mig "en peng" som hon så fint uttryckte det. Jag sa att det behövdes inte! Men hon bara "men det ÄR JU ändå jul nu, jag vill ge dig det" och så gav hon mig en hundring och jag gav henne en stor kram och önskade henne en god jul. :) Men så hittade vi Carros väska så vi hann ut till henne igen, och åkte med samma buss. MEN, bussen tar ju inte kontanter.. Så jag fick rycka ut och hjälpa henne :) Fick även rycka ut till Carro. haha Hoppas hon får en toppenjul hos hennes väninna i Sthlm! Mysgoa tant! :)

Vi kom alltså fram betydligt senare till Sthlm, så vi hann bara möta upp Anna, gå dit Sassa var (hade bestämt det innan), jag böt julklapp med Sassa, kramades och önskade varandra en god jul. Vi åkte till hotellet, bytte snabbt om, fräschade till oss, in till stan igen och mot CIRKUS! Väl där mötte vi upp Kicki och hennes mamma på ett litet café alldeles nedanför där de var superstressade. Men vi fick i oss middag och vandrade upp mot Cirkus för att landa på våra fina platser som fina Micke hade fixat... Han är väldigt saknad av så många!

Konserten var underbar. Vi hade bra platser så vi såg bra, och jag tog många kort med systemkameran! Efteråt var det kaos med massa, massa folk, men det löste sig. Alltid en fördel vara norrlänning i sådana situationer. ;) Var jättekul att träffa alla fina vänner jag lärt känna genom Carola. Det var kul att träffa Frauke från Tyskland igen också! Efteråt begav vi oss till hotellet, och frös som några thailändare skulle ha gjort i Sverige den här årstiden. Vi huttrade och skakade och hackade tänder!



Till slut var vi framme och så begav vi oss bums i säng så vi skulle få någon timme sömn iaf. Ett somnade vi kanske, och jag & Carro skulle upp 4.30. Tungt var det! Men det gick och resan till flygplatsen gick bra. Vi fick komma in på planet i tid, dock blev det fördröjt då, så vi fick sitta länge på planet innan det lyfte. Nu när jag tänker efter vet jag inte om jag minns när planet lyfte, jag tror jag slocknade direkt! Sov hela resan, även när de kom och serverade frukost. haha Vaknade till av grannen bredvid mig, men då hade de redan gått förbi med frukosten. :( Väl då i Luleå så kom Henke och Fredde och hämtade oss, jag fick köra för Fredde hade bara sovit en timma under natten. (Jag tre, så jag var ganska trött också), skjutsade Carro till busstationen och sa hejdå :( Sedan mina vänner. Tror ni att vi kan få mer otur eller? Jajemänsan! På E4:an hamnade vi förstås bakom världens bilkö, som stod stilla! Tre lastbilar som var i diket, det förväntades pågå under hela förmiddagen fick vi höra när vi kontaktade Henkes mamma. Det var enkelfiligt till råga på allt! Vi var väl fast där en halvtimma innan den första tog initiativet att vända och köra mot trafiken.  Så det gjorde vi också och körde en omväg hem istället, via alla byarna, blir som att köra runt allting.

Men nu är jag hemma och längtar tills jag får gå och lägga mig för imorgon blir det en tidig morgon för vi ska till IKEA :) Erika & Tommy ska också följa :) Ska bli kul! Vi har ingenting speciellt vi ska köpa, bara smågrejer, det vi hittar. :D Få lite extra julstämning sådär dan före dan före dopparedan! ;)

Tog som sagt massor med bilder, ska lägga ut lite bilder på mig och mina fina vänner som jag fick chansen att träffa igen! :)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Sötis! Saknar dig redan. PUSS

Postat av: Jennie

Vilken underbar tant =)!!! Gamlingar å ungar e så söta!

Kram

2009-12-22 @ 22:13:29
URL: http://jennienennie.blogg.se/
Postat av: Sofie

Tack för julkortet och God jul på dig! :) Kramkram

2009-12-23 @ 18:39:52
URL: http://sofiea85.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tack detsamma!

GOD JUL! <3

Kram! :)

2009-12-24 @ 09:21:59
URL: http://umbrellastorm.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack för det fina kortet!!!! :D <3 GODJUL!!!

2009-12-24 @ 11:00:25
URL: http://youfeedmyheart.blogg.se/
Postat av: pia

Det var superfint på konserten! Och kul att ses igen! :)

Kram

2010-01-06 @ 23:44:32
URL: http://piakristina.blogg.se/
Postat av: Frauke

Finally I can see your blog :-)) It was really great to meet you again after such a long time. Hope we see each other again soon! Kram :-)

2010-10-10 @ 20:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback