5:e december, Theos dop

Nu har vi just kommit hem från Theos dopet. Jag tyckte han skötte sig riktigt bra :) Grinade bara lite när han fick vatten på huvudet :) Trevligt att träffa alla igen också, och alla barnen som bara växer och växer :) Mira har lärt sig gå, och hon säger "heeedå" och vinkar. :) (Fast det visste jag ju redan men inte ni kanske) ;)

Jag har unnat mig att köpa tre tröjor från Ginas hemsida idag. Tog emot, och jag fick ångest efteråt, som vanligt. Jag borde inte, borde verkligen spara och få ordning på min ekonomi igen. Speciellt när jag nu bestämt mig och ringt chefen för att börja jobba igen i januari (får inga pengar alls då den månaden), men samdigt vill jag ju ha några nya kläder när jag jobbar också (inte för att jag använder "finkläder" på jobbet, men jag köpte en vanlig vardagströja som jag tänkte fungerar när jag jobbar :) Men jag beställde mest bara för att jag ville ha en lång "koft-tunika", vet inte vad de kallas. Och i stan finns den inte i min storlek, jag provade S men den var GIGANTISK.

Nu väntar jag och ser om Anna kommer in på msn för en mysstund.. :) Imorgon är det slalom :D Och det har snöat/snöar nu så backen kommer säkert vara jättebra :D Ska ta med mina gamla skidor också och jämföra :)



Nu kom Anna :)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hihi :) ja de tär rätt mysiga :) Snälla pckså,även om de skäller av upphetsning ibland ;)

Jo jag ska stanna hemma,pratade med en kompis som skulle dit och de tgjorde mig lugnare :)

Hoppas du får en bra kväll <3

Kram!

Postat av: karin

jamen absolut, astrid lindgren tycker alla om ändå så ;) aa vi kommer ha det underbart :D ska försöka blogga men vet inte hur ofta.. tänker inte ta med datorn :P men några livstecken bör vi väl lämna :)

2009-12-06 @ 19:00:54
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh jag vill med ha nya kläder :) Men det är bra att jag håller i plånboken och sparar till det bästa, hehe. Du får visa sen vad det var du beställde, du var meeer än Värd det, Sara! pyss

2009-12-07 @ 20:59:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback