ljusmys i regnet


Mira precis efter hon badat, hon var lite sur för att hon inte fick åla sig vart hon ville :p Åh vad jag älskar den ungen! Sötunge! <3



Jobbade till 12 och det gick bra. ÅH vad jag är rastlös. Men egentligen är det ju inte där skon klämmer, det vet ju jag. Skulle gå en liten promenad men fick springa tillbaka för det kom värsta spöregnet. Sedan dess har det varit åskoväder och regnat till och från hela tiden. Vad ska jag ta mig till? Har målat det nästsista med köksbänken. Den är nog färdig lagom till Henke kommer hem och kan skruva ihop allt :) Det är så ensamt, speciellt nu när det åskar. Jag är rädd för åskan!!

Har fortfarande dock inte tagit tag i scrapbookingen. Inte har jag varit till Frida heller. Men hon var inte hemma när jag väl tänkte gå dit och sedan har det ju regnat typ konstant. Jag somnade i soffan när jag skulle se ett avsnitt av Greys. Jag sov i två timmar!! Jag vill det ska sluta regna så jag kan gå ut och få luft! Men egentligen vet jag att det är bra, speciellt inför imorgon. Då kan jag vara helt ärlig och de får höra ett svar de vill höra. Men jag ska försöka berätta a-l-l-t. På riktigt.

Har tänt ljus nu när det är mörkt i ovädret. Kanske jag ska slå på lite lugn musik och scrapbooka lite då? Lugn musik lugnar väl? Eller?

När det väl gäller så vill jag inget annat än att ringa en vän som kan lugna mig... Men jag kan inte. Vad är det för fel på mig?! Önskar jag inte att det är det de skulle göra om det var tvärtom. -Jo. Men jag kan inte :( Och Henke har fullt upp på jobbet så här sitter jag...alldeles ensam, med mig själv som enda sällskap. - b a  j s...

Kommentarer
Postat av: karin

du vet att du alltid kan ringa mig! dag som natt, närsomhelst ! tänker på dig vännen <3 massa kramar

2009-08-12 @ 16:38:26
Postat av: Anonym

puss

2009-08-13 @ 08:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback