håll mig hårt

Jag brukar tycka jag gör ett bra jobb. Jag brukar tycka att jag faktiskt är bra på mitt jobb. Det är få saker jag verkligen tycker jag är bra på. Men nu tycker jag inte det. Ikväll har jag ifrågasatt mig själv hela tiden, och då menar jag hela tiden. Rätt jobbigt faktiskt. Och jag var så himla trött. Höll på att somna hela tiden och fick kväva mina gäspningar så ingen skulle se hur trött jag var. Men det slank nog fram eller annan ändå. Hur dålig är jag inte då?

Känns iaf bra att jag har jobbet på min sida, alltså mina arbetskamrater. De förstår hur jag tänker och jag tänker att det är en fördel sedan, när jag ska börja om att jobba igen.

Ikväll har jag avstått något som, jag vet inte om någon annan än jag egentligen bryr sig, eller jo en kanske.... Men ingen kan förstå hur stor grej det är att ha avstått fast jag verkligen hade planerat in i minsta detalj hela dagen och kvällen för att hinna. "Det är väl bra" tänker de flesta, men för mig är det JÄTTE jobbigt. Det ropas i mitt huvud hela tiden att jag borde göra den grejen. Men jag tänker inte göra det. P. U. N. K. T.

Hoppas det går bra och att jag får höra det jag vill höra imorgon. Samtidigt står jag inför en jobbig, vad ska jag kalla det? Konversation kanske. Det skulle vara skönt att bara sopa det under mattan, jag har fått allt att låta så bra och nu måste jag säga det. Men jag vet att hon förstår, men det är ändå jobbigt! Vad jag vet är att det är förmodligen en jobbig dag som väntar mig imorgon... s u c k .


Kommentarer
Postat av: Sandra

Sänder en värmande kram till dig! jag tänker på dig varje dag, du kommer klara de <3

Postat av: KICKI

Hjärtevännen! Du kommer ta dig igenom den jobbiga morgondagen, det gör du! Du är en stark tjej med många nära och kära i ditt liv, du har många stöttepelare. Bland annat en nere i Sundsvall! :)

Massor av kärlek till dig min vän! <3

2009-08-17 @ 23:50:21
URL: http://kristinh.blogg.se/
Postat av: karin

sara du är BÄST på ditt jobb!! och gäspa får man! :D tänk på vad gulletanten sa åt mig, att de har sån tur i piteå att de får vara med en så underbar människa <3 ta åt dig!! och det kommer gå bra idag, åsså syns vi snart!! :) massa kramar

2009-08-18 @ 07:09:07
URL: http://tjofftjoff.blogg.se/
Postat av: Carro

Stor stor KRAM, släpper dig aldrig vännen!

2009-08-18 @ 09:14:46
Postat av: Anna

Hehe, hon bor egentligen inte i Älvsbyn utan i Korsträsk. Men skrev äbyn bara för att folk nog vet mer vars det är :)

Hon heter Ingegerd Svahn. Ringer det nån klocka?:)



Kraam!

2009-08-18 @ 10:12:16
URL: http://annaejk.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag ger dig också en kram om du vill ha den!

2009-08-18 @ 10:26:16
Postat av: Anna

Okej, ja då borde dom ju veta... Svahn är ju inte så vanligt och korsträsk är ju inte SÅ stort :)



Jodå, det går bra med magen.. Men jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är less. Börjar ju bli ganska tungt nu och dessutom går man bara och väntar... :)

Jo hon ska nog mest troligt heta Molly om inget annat faller oss in då hon kommit.



Vad har ni gjort i helgen då?:) kram

2009-08-18 @ 11:41:20
URL: http://annaejk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback