I can´t losing you

Igår jobbade jag delad tur och under den tiden jag var hemma fick jag ett energiryck (förstår inte varifrån den energin kom från dock) men jag städade som en tok, dammtorkade nästan överallt!

Grannväder idag! Dagen har spenderats genom att först jobba, sedan satt jag ute i solen och läste och lyssnade på underbar musik. När jag ändå var på hugget (sedan igår tänkte jag på då) så for jag ut och sprang för första gången i år! Det gick över förväntan måste jag säga. (Måste nog ha varit spinningen som gett resultat)?

Nu tänkte jag ringa telia och säga bort en drulleförsäkring jag har till min telefon. (jag vet, ni tänker att jag behöver den så ofta som jag jämt tappar min mobil i backen) MEN, jag har dubbel drulle, för både jag och Henke har Folksam (genom jobbet) så då fick vi drulleförsäkring utan extra kostnad. Så det är ju dumt att betala kaka på kaka, eller hur? Sedan ska jag gå till Malin och barnen hade jag tänkt. Länge sedan jag träffade dem nu!

Imorgon är det en ny vecka. En tuff vecka skulle jag säga. Får väl se om jag överlever den :)
Puss & hej leverpastej!


Kommentarer
Postat av: karin

ja spinning är ju jättebra konditionsträning :) haha du och telefoner i backen ;D dumt att betala flera försäkringar :) självklart överlever du veckan!! :) kramis

Postat av: Erika

jo det var lite från den tavlan jag fick idén att sätta ihop flera små tavlor, tyckte att det var coolt. :) jadu, drulle kan vara bra att ha ibland :P kramis

2009-04-05 @ 17:40:23
URL: http://erajkagr.blogg.se/
Postat av: Anonym

najs med härligt väder :)

2009-04-05 @ 18:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback