Handboll, vänner & Indien

När jag kom hem idag så slog jag på tv:n. (Brukar typ aldrig göra det) MEn vilken tur att jag gjorde det idag, för det var HANDBOLL på tv. Och oj vilket slut. Jag hade faktiskt gett upp hoppet. Men detta klassas som en historisk match tycker jag!

Vissa saker är det bara meningen att man aldrig ska förstå sig på. Men ibland kan det göra så otroligt ont. Något som jag inte ens vet, det bara känns och jag känner sig så betydelselös. En sådan där betydelselös sak för vissa som kan påverka mig så starkt. Men nu ska jag inte tänka på det. Jag ska tänka på det som gör mig stark. :) Exempelvis mina vänner som jag vet bryr sig om mig och faktiskt står ut med mig. :) Jag är så himla tacksam för alla mina vänner. Det är Ni som gör mig till den jag är. Utan Er skulle jag inte vara hel! Älskar Er! Man lär sig genom livets gång, genom allt som händer, positiva och negativa, vilka som är ens sanna, ärliga, vänner och det är de som är guld värda! <3

Ska lägga mig och läsa lite nu och sen sova och vakna upp till ännu en fantastisk vinterdag och drömma om Indien eller så. Eller slalom ;)

Kommentarer
Postat av: K

kääärlek från hjärtat!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback