Blandad kompott med inslag av blod

Det är inte lätt att tvätta bort blod alltså. Såg ut som att det varit värsta slagsmålet. haha. Vaknade imorse, trött som vanligt. När jag kom till toan och tittade mig i spegeln fick jag en chock. BLOD! Tittade på mina händer i nästa sekund och konstaterade "Blod där också". Och inte lite. Tittade sedan i sängen, blod ÖVERALLT typ. Det hade blödit igenom täcket, lakanet och i madrassen. Hade alltså blödit näsblod inatt. Sov uppenbarligen så hårt att jag inte vaknade av det. Och nu är det andra gången jag kör samma tvätt i tvättmaskinen. Tur att tvättstugan var ledig just ikväll säger jag bara! Förstår inte varför jag blöder näsblod stup i kvarten. Har typ ALDRIG haft problem med det tidigare.  Och madrassen är en femma i sig också. ojojoj! Men mamma har lärt mig ett knep så jag ska hem och hämta knepet snart. Måste ändå hämta min slalomutrustning så. (På tal om det måste jag köpa nya stavar i år) Kom ihåg det Sara! På lördag bär det nämligen av till Storklinten med vännerna där vi ska åka slalom som aldrig förr. =) Äntligen bär det av!

Imorgon hade jag kunnat jobba, men tackade nej. För jag har lovat att vara barnvakt till gullungarna. =) Ska bara bli kul! Dessutom behöver jag en ledig dag nu! Har jobbat... orkar inte ens räkna dagarna, men sjukt många dagar nu kring jul och nyår! Så nu ska jag banne mig vara ledig imorgon och på lördag iaf. Sen får man väl se om det dyker upp lite jobb till veckan.

Funderar även på hur jag ska bära mig åt för att överföra en massa filmer från min videokamera till den bärbara... Finns ingen firewire ingång nämligen... Har nån nåt tips på hur jag ska bära mig åt? Börjar bli lite brådska eftersom jag väldigt snart vill sälja den. Använder den ju aldrig!

Jag och Karin vill till Indien. Fasen vad kul vi skulle ha där! Får väl se om det blir av, och vilka det blir. Men det spelar ingen roll om det bara blir vi två, vad kul vi skulle ha ihop! Släkten är alltid värst ni vet ;)
Vi skulle upptäcka en massa saker, fara ut på äventyr, sola, bada, uppleva saker och lära oss en massa nya saker och bli många erfarenheter rikare. :)

Är det någon som är sugen på Melodifestivalen finalen och inte har biljett så kan ni ju höra av er för jag har en biljett till salu eventuellt. Kommer nog inte att kunna åka hur jag än vrider och vänder på det och hur mycket jag ens skulle vilja så går det nog inte. :( Och det är nog innerst inne lika bra känns det som. Skulle väl kanske kunna gå att lösa så jag skulle kunna, men det blir för svårt då jag inte vill bo på hotell längre. Känner mig apkass för att jag inte vill det längre, då jag har lovat. Men ja, det blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland dyker det upp andra saker man måste priotera före något annat.

Nu ska jag göra lite nytta.
Hoppas ni har det bra mina små hjärtan. <3
Sköt om Er och ha ett fortsatt gott 2008!
Puss!

Kommentarer
Postat av: karin

ja vi skulle ha det grymt hysteriskt infernaliskt kul!! ;D hihi. släkten är BÄST ;D

2008-01-03 @ 20:16:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback