Speciell dag

Jag kom att tänka på en speciell sak när jag var ute och promenerade för någon kväll sedan... Det handlar lite om hur tiderna förändras. När jag var "liten" och åkte skolbuss så var allt en enda stor gemenskap. Alla kände varandra liksom. Buss-Gun (som hon kallades) var alltid samma buss-Gun, hon följde även alla de "små" barnen över vägen, för säkerhetsskull. När jag blev något år äldre, godkände hon att jag gick över vägen med min äldsta bror. Men om han var sjuk eller om både han och Nicklas var sjuk, då följde hon alltid med mig över vägen. Hur gulligt är inte det? Har dagens busschaufförer tid med det?

Sedan måste jag också säga att dagen blev bättre. Jag kan inte annat än skratta åt mig själv idag.  Det började med att jag tappade en dyr vas/ljuslykta från partylite i golvet. Det roliga i det var att jag minns bara att jag gick dit och tänkte "oj vad snyggt det blev med dessa två lyktor bredvid varandra". Det passade så bra till juldekorationen jag hade där också. Och sen bara PANG. Alltså jag minns inte att jag rörde dem ens. Jag lyckades fånga den ena men inte den andra :( När Henke kom hem på lunch var jag helt sur "TITTA DÄR VAD JAG HAR GJORT". haha Iaf, jag skickade ett sms till Jessica (min roliga partylitetyp som rekryterade mig så att säga, vi har god kontakt), och förklarade i sms:et vad jag hade gjort och skrev "man kan inte få en ny va?" sådär skämtsamt. Och så skrev hon tillbaka "hahaha stackare. vad har du nu tappat? tror att det blir svårt ;) de har ingen drulle-garanti skratt :) " Visst skriver hon sött? det där med skratt? iaf jag skrattade sååå gott åt det där. Jag vet inte varför. Jag kunde bara inte sluta. För hon vet hur typiskt det där är för mig "vad har du nu tappat". och det där med drulle. haha Iaf, senare ringde hon och pratade in ett meddelande på telefonen, det lät så himla kul det också. Det var om att det ska bli 30% på vissa varor som de ska sälja ut innan jul någon gång, på varor som utgår till nästa säsong så hon hoppades att vaserna skulle vara det, för just den röda, som jag har, kommer att utgå. MEN, det var så kul när hon pratade så jag kunde inte sluta skratta då heller så jag hörde knappt vad hon sa. Och någonstans sa hon något i stil med "och tappa inte nå mer i backen nu sara, du ska ju ha fiiint i nya lägenheten med fina saker". haha Det kanske inte låter så kul, men hon förgyllde fan min dag! Så TACK för det, Jessica. (Inte för jag tror hon läser detta men hon kanske får reda på det senare av mig) ;) Hon vet dock redan hur gott jag skrattade för jag var ju tvungen ringa för att fråga vad hon menade, och då svarade inte hon så jag lämnde ett meddelande...Många kryptiska meddelanden idag alltså!

Måste också berätta att jag var ute och gick för typ en timma sedan. Småregnade men tänkte inte mer på det. Det slutade med att man typ kunde vrida ut både strumpor och skor! Så det blev ingen långvarig promenad dock :p Då var det bara duschen nästa liksom!

Nu väntar jag på att Henke ska komma från jobbet så ska jag ta hans bil (eller rättare sagt hans föräldrars bil) till älvsbyn. Ska lämna massa ljus och säga hej till mamma o pappa. Hoppas att vi kan hälsa på farfar kanske en stund också :) Hoppas att den är lätt att köra (minns inte fast jag tydligen har kört den förut), det är ju svinhalkigt ute! Oj, det här blev långt, men blev lite skrivsugen.



Det måste väl vara hit man kommer när man kommer hem? 
                      -Älvsbyn, för de som inte känner igen sig!


Kommentarer
Postat av: Carro

Åh, där är ju vår gamla toyotabuss..;)

2008-12-04 @ 19:40:55
Postat av: Anonym

carro: i know ;)

2008-12-04 @ 20:20:44
Postat av: Anonym

det är roligt att läsa :)

2008-12-05 @ 08:37:08
Postat av: carro

jag saknar dig också! Läste precis min blogg om egypten... vilka minnen. Kramiiiissssssar

2008-12-05 @ 08:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback