Sanna vänner är det bästa som finns

Jag borde egentligen inte vara vaken nu. Borde verkligen sova.

Jag fattar inte hur vissa kan göra så här. Det sårar.. Jag vet att det som iaf en av er vill är att det ska bli som du vill. Och kanske blir det bäst så. Att göra allt på det sättet. Uppenbarligen känner vi inte varandra så bra som iaf jag har trott. Men jag tycker om er som ni är. Ni är fina männikor.

Den här julen kommer att bli speciell på alla sätt och vis. Och julkonserten, ja, den vill jag inte ens tänka på. Känns på något sätt som ett "avslut". Vet inte varför riktigt. Eller jo, det vet jag nog ändå.  Ångrar på ett sätt att jag ens har bokat en biljett, men å andra sidan så blir det ingen jul utan en julkonsert. Så är det ju bara. Men jag har lärt mig, att är det så här så är det faktiskt inte värt det för mig.

Sanna vänner, det är de som består! Ni vet vilka ni är. <3 Ni betyder så himla mycket för mig!

Jag fick ett fint litet brev idag. Det värmde så himla mycket! Det är verkligen så otroligt viktigt att få höra positiva saker om en själv. Lyssna bara på det här.

"...stor gåva att älska andra. Den som älskar mycket får mycket kärlek tillbaka! Du är en underbar vän som alltid finns där och väntar på att få ge tröst och uppmuntrande ord...Älskar dig, du är en sann vän." 
Det var bara en liten del av allt det fina och det sparar jag för mig själv, annars blir det inte lika speciellt.

Jag säger bara att jag kommer alltid att finnas här för dig, i med och motgångar. Du är så himla underbar och jag tänker aldrig förlora dig som vän. Jag läste verkligen det här vid rätt tidpunkt. När man fått höra hur dålig man är så tröttnar man ju faktiskt. Skönt att veta att jag inte är så hemsk som vissa andra verkar tycka.

Nåja, det börjar väl bli dags att tänka tanken att nanna kudden nu.  Tänkte bara berätta om Egyptenresan då vi åkte iväg på kamelutflykten. Vilken otrolig häftig upplevelse. Först åkte vi buss till beduinernas "läger" och sen fick vi rida kamel, eller egentligen dromedar, för den hade bara en puckel. haha Vi red kanske bara en halvtimma, men det var häftigt. Sen drack vi beduinernas hemmagjorda te så att säga. Det var himla gott! Riktigt sött dock, inte riktigt som jag vill ha det, men det var underbart gott ändå. Sedan blev det buffé. Och så såg vi solnedgången och mös under en stjärnklar himmel. Kunde inte bli bättre men det visade sig att det kunde det visst. Beduinerna tog fram lite musik... haha De slog på tomma bensindunkar och vipps så var det värsta partyfeelingen. Vi dansade med beduinerna. Det var lite coolt. Lite jenkastuk tycker jag det var. =) När vi kom hem igen så var vi rätt slut så vi nannade kudden rätt snabbt och det ska jag försöka göra nu också.

Saknar er mina underbaringar! Sköt om er nu! Love from me!

Kommentarer
Postat av: Kickilinis

JAG ÄLSKAR DIG (L)

2007-11-15 @ 21:27:07
Postat av: Hanna

kan vi inte bara ses ngn gång alla utan Ckvist, typ middag hemma hos ngn?

2007-11-17 @ 22:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback