Sarornas helg! <3

Nu ska jag berätta om den underbara helgen som varit! :)
25212-65

Fredag
morgon började med att jag försov mig. Började sju och vaknade tio minuter i sju. Men jag kan stolt meddela er att jag var på jobbet prick klockan sju! *stolt*Sedan gick dagen snabbt och så på kvällen hämtade jag Sara på Kallax flygplats. :D Hur underbart som helst att se henne igen. Fredagkväll mös vi mest och pratade om allt som hänt sedan sist och sådär. Vi böt också presenter. :)

Lördag
vad en händelserik dag. Efter en natt av dragkamp om täcket så var vi lite småtrötta men vid gott mod! Vi begav oss iväg mot Piteå där vi shoppade. Egentligen hade jag inga pengar som jag kunde shoppa för, men jag köpte ändå en klänning , shorts och ett par vita leggings på Gina. Så nu har jag 58 kr kvar på kontot. :p Måste skärpa mig! Nu börjar mitt sparsamma liv! Efter vi varit på stan så drog vi vidare till Malin & Co! Inget klår när Emma dansar till hardrock halleluja! Så söt! Eller när hon skulle sminka hela sig, till och med benen och fötterna. ;) Och Emil var lika go och söt som vanligt. Han bara växer och växer. :) När vi kom hem till Ä-byn igen så hade mamma lagat palt åt Sara. :) Hon älskar det! :) Sedan skjutsade mamma oss till bowlinghallen. Men det visade sig att de stängde efter en halvtimma, men vi spelade till dess iaf! Sedan gick vi en lång promenad också. Hur skönt som helst! Och så pratade vi om allt mellan himmel och jord, spelade yatzy, gjorde ansiktsmasker på varandra och såg "The Holiday", som för övrigt är en mycket bra film som jag kan rekomendera er att se! :) Dock ska ni inte vara trött som jag var! ;)

Söndag
sov vi rätt länge. Vi såg "Sandor/Ida", som ingen av oss hade sett innan. Vi besökte Storforsen. Nu kan jag informera er som var med mig där sist att snön är borta. Forsen är helt snöfri. haha. 25212-63

Måndag följde Sara med mig på jobbet. Så nu vet hon hur jag jobbar. :) Dock fick hon inte följe med in till nån gamling på grund av tystnadsplikten. Men vi slutade efter att jag gjort min morgontur! Sedan luktade vi på parfymer! Är fortfarande lika kär i parfymen jag pratat om i tidigare inlägg. Sedan gick vi hem och sov. Sååå skönt efter två nätter med lite sömn. (Vi var uppe så länge). Sedan bowlade vi igen. Denna gång en timma. Men det blev nästa 1,5 h, för det blev nog nåt fel.:) Men vi klagade inte över det. Dessutom lärde en erfaren lite halvsnuskig äldre man oss lite knep när det gäller bowling. Eller hur man bowlar "rätt" så att säga. :) Sedan mötte vi Stina på byn och käkade på Okej. Äntligen fick Sara träffa nån av mina kompisar lite mer grundligt så att säga. Alla andra verkade dissa oss. Men inte Stina inte. :) Sedan skjutsade vi hem Stina och körde mot Kallax igen. :( Sorgligt! Men till vår fördel så var det strömavbrott på Kallax av okänd anledning plus att det var personalbrist i tornet på Arlanda eller nåt i den stilen. Så lite mer tid fick vi med varandra. :) Dessutom köpte jag en dricka, vi ska reklamera den! Fy och blä! Just nu ser jag i mitt huvud hur jag står där inne på flygplatsen och ser Sara gå mot flyget där ute. Hur vi vinkade till varandra precis innan hon går in i planet. :/ Men, snart syns vi igen! Det får vi se till! Älskar dig gumman!




25212-64




Sen ska jag bara tillägga att dikten från det förra inlägget har inte jag skrivit. Den var på mormors dödsannons men istället för "mormor" så var det "mamma"... Åh, vad jag saknar henne. Hon gav så mycket. Min älskade lilla mormor! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som en kanonhelg :)
vda snabbt all den där snön måste ha smält!!
Jag fick också tips av en gubbe när jag bowlade här hemma. Tänka på tummen o sådär, haha ;S

2007-05-09 @ 14:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback