ESC, jobb & lösning!

Idag får jag käka upp det som jag tänkte igår. Tänkte nämligen klaga lite mer på vädret här uppe i norra Sverige, men idag tittar solen fram och jag kan nästan skymta gräset grönska lite. :) Härligt. Man blir genast på bättre humör. Men det känns väl lite ruttet att södra Sverige får typ två månader längre sommar än vi... Fast... Å andra sidan så är sommaren här så himla underbar då den väl kommer! Så det är lite både och på den fronten.

Är nu hemma på timmarna och tänkte väl imorse att jag skulle sova nu.. Fast det är dyrbar tid. Tror att det iaf blir att slötitta på tv:n, nu då det äntligen går. :p Kanske jag slumrar till en minut eller två. :)

Vad ska man säga om Eurovision? Jag tycker nog som så många andra tycker. Orkar inte ens kommentera det. Men jag kan ju säga att jag har inte så god lust att se Eurovision nästa år eller något år efter det ens.. MF är väl okej, men nej, nu har det spårat ut totalt!

Dessutom... Håll till godo mina läsare... Tappa inte hakan nu bara.. Jag har förstått hur jag ska göra för att få mina grannar att sova till längre än sju!! Wow! Lösningen är att jag ska ha kompisar hos mig och leva om lite grann. :p När jag steg upp imorse så var det knäpptyst. Även när jag låste dörren så var det helt tyst... Varför kan det inte vara så jämt?

Kommentarer
Postat av: Sas

stör dina grannar dig? :)
sommaren kommer till er med! :) här är de nästan för mkt. de blir så tidigt.

2007-05-13 @ 13:02:25
Postat av: carro

ja ESC...?? va händer?? sämsta på väldigt länge. vinnarenlåten var hyffsat, bara man slipper titta på dem. men shiiit... nu är det nog...

älskar dig vännen

2007-05-15 @ 16:48:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback