Sthlm, vaccin och barn!

25212-36

Tänkte skriva om Sthlms resan (läs melodifestivalresan) jag var på i helgen med Anna och Sassa. Men det har hunnit bli så sent och jag som skulle lägga mig tidigt ikväll! Hade lovat mig själv det. Två nätter med lite sömn skapar viss trötthet och nu vill jag ha åtta timmars sömn. :) Kan i alla fall säga att det var mer än underbart i helgen. Timmarna innan MF, själva finalen, timmarna efter alltihopa, Timman på krogen, dagen efter. Allt var mer än underbart. Anna och Sassa är underbara! Vilken helg vi varit med om brudar! Älskar er!

Idag har jag varit i Piteå. Jag och Frida vaccinerade oss inför Thailandsresan. Nu är jag immun i minst 20 år iaf. Skönt, jag gillar inte att ta sprutor. Det gör faktiskt ont. Och nu efteråt är jag jätteöm i armen. Men det är ingenting som går att klaga över, det överlever jag! Sen var vi var med Emma och Emil, gick till Ica med barnen för att hämta paket, det var mysigt. Umgicks med Malin sen, surrade, åkte hem till Frida... Allt var toppen idag också!

Får skriva mer om melodifestivalen imorgon om jag hinner! Det här får duga tills vidare, så har ni i alla fall fått snoka reda på lite grann om vad som händer i mitt liv. haha

Sov gott mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Anonym

sov gott Sara (i efterskott, ha ha) Och det var verkligen toppen! Vi hade de högre makterna på vår sida ;) Så härligt vi haft det.. ALLT liksom. Underbart! Vi ses på fredag :D

2007-03-13 @ 10:13:26
Postat av: Anonym

glömde skriva om sprutan; skönt att den håller så länge! :) OCh skönt att höra att du hade en toppendag även igår, det hade jag också. Hela Carolagrejen igår gav verkligen energi eller hur! OCh hela MF också, såklart. Och ni två, annars hade det ju inte varit hälften så kul!

2007-03-13 @ 10:14:48
Postat av: Sass

Wiiee va kul de va:) jag är fortfarande helt studsig. hahaha. Love you!

2007-03-13 @ 13:16:57
Postat av: anna

tänkte svara på din kommentar och säga att vi fick lite speciellt alla. Du tack för senast, jag hälsning och vink, och sassa en puss ;)
Haha

2007-03-13 @ 23:58:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback