Två hemska dagar

Jag kollade nyss min mail. Jag skulle kunna åka från Oslo till Halmstad. Betalt och klart. Någon har betalat den sträckan med swebuss express och sedan råkat ange fel mailadress och därmed skrivit min. Där ser man! Har försökt kolla vart numret kommer från, men antagligen är det från Norge. Har skickat iväg ett sms, hoppas bara det kom fram rätt. För det var denna dag denna personen skulle åka. ;)

För övrigt så är jag sjuk. Igår och idag har varit hemska dagar. Feber, ont i huvudet. Jag kan inte andas normal och mina ögon känns som två golfbollar typ. Men det var kul att Karin kom förbi så vi fick snacka lite igår. =) Klockan två idag ska jag ta mig ut på byn och fika med en kompis och sen gå till jobbet, vet inte riktigt hur jag ska lyckas, men det ska nog gå bra. Men det jag inte kan begripa är hur jag ska få in linserna i två golfbollar till ögon! :O

Dags att snyta mig igen... Suck.
Hoppas ni har det bättre än mig iaf. =)

image126

Kramkalas!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Himla mysig bild! Ta det lugnt och vila upp dig, hoppas du snart blir frisk gumman. Duktig du är som fixar och donar så det kommer till rätt person. Stor kram!

2007-12-28 @ 11:53:11
Postat av: Anna

Håller med den innan. Är det på bilden såndär med grejer som åker? Anna beskrivning xD Har sett såna förr i affärer och de var söta :)

Postat av: natta

kan it påstå att jag mår så mkt bättre än dig :P

2007-12-29 @ 18:15:44
URL: http://nattali.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback