Julmys!

Sitter på jobbet och har lunchrast nu! Är så mycket jag vill säga till Er, men det är så mycket att det kommer att bli lite.

Julkonserterna var mysiga såklart, inte lika mysigt som förra året, men det var verkligen kul att träffa alla igen. Och så fick jag ju träffa Millan och hennes kompis också, Peter och en massa andra roliga personer. Jag och Anna sov hos Sassa, (TACK ÄN EN GÅNG SASSA). Sassa var med på första konserten och det var helt underbart att få vara på en konsert med henne igen. Ska banne mig få med mig henne på en konsert till sommarn så vi kan skrika ikapp, så som vi gjorde på de gamla goda tiderna. Kommer du ihåg? Saknar dig så mycket vännen! <3

Vad var det mer jag tänkte att jag skulle berätta för er trogna läsare? Ja julafton var såklart myspys också! Med familjen, moster & hennes man, Malin, Petter & barnen. Jonas var för första gången inte med oss. :( Men jag fick träffa honom ändå. Måste säga att jag var ganska effektiv på julafton. Jag hann träffa nästan alla. =) Först jobbade jag. Och när det fanns för lite att göra så snippade jag förbi Faster och gänget där även farmor och farfar var. Mamma, pappa och Nicklas var också där. Det var mysigt. Sedan åkte jag tillbaka till jobbet där jag och Johanna julmyste lite. Vi skickade hem den tredje som jobbade på eftermiddagen redan kl halv ett. Så var det bara vi kvar. haha När jag slutade hämtade jag upp alla julklapparna som jag hade hemma och sedan körde jag, (helt lagligt), hem till Nystrand där alla redan var. Jag var även tomte för första gången i mitt liv och det gick faktiskt bra. Fick god kritik och det finns väl en risk att jag får vara det fler gånger. haha Emmas kommentar var den skönaste.

S: Nä, vad säger du Emma, MISSADE jag tomten *suck*
     Hur var tomten då?
E: Han var väldigt snäll, men jag tycker han pratade för mycket!


Då vet jag till nästa år då! Håll snattran och dela bara ut paketen! haha

Juldagen var skoj också. Jobbade till fyra, snabbstädade och duschade sen kom kompisarna kl 18 till mig. Var kul att träffa alla ute på Sparta. :)

Nu ska jag jobba vidare. Rasten är slut.

Puss på er allihopa!

Kommentarer
Postat av: jenn

jag vill ha bilden på mig och carola och gruppbilden! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback