Första advent

Idag (igår för klockan är över tolv), är det första advent. Så mysigt. Jag älskar julen. Det är så himla mysigt. Men hjälp vad tiden går snabbt. Och allt julpynt och julstäd är äntligen klart. Lite finputs som jag ska göra imorgon efter jobbet och skolan. Jobbar först och sen direkt till skolan.

Mamma var hit och lämnade en julgran hon kapat ner från vår lilla skog hemma hos dem. Så mysigt. Vi har klätt den tillsammans. Det var lite tidigt, hade tänkt klä granen andra advent. (Jag tillhör den skaran människor som vill hinna njuta lite av granen innan jul)... Och självklart ska det vara en riktig gran. Den doftar så ljuvligt. Så nu luktar det en blandning av gran och hyacint här inne. =)

Har jobbat idag och sen varit med Karin. Vi gick en liten promenad och fastnade ute på kyrkogården. Där gick vi omkring ett bra tag...

Imorgon hoppas jag att min nya kamera kommer! Och tisdag borde ändå min första partylitebeställning komma så jag kan leverera ut varorna. ;)

Önskar jag kunde släppa de där tankarna... Och blir arg på mig själv då jag inte klarar av att göra som min hjärna vill. Varför kan jag inte bara låta bli? Även fast mitt förnuft säger mig att jag absolut inte ska låta bli. Jag blir inte klok!

Nåja. Kanske dags att sova nu då. ? Men... borde plugga lite till så det är nog säkrast.
Håll tummarna för mig imorgon nu...
Puss å kram <3

Kommentarer
Postat av: Carro

Älskar dig Sara! Snart kommer jag upp och då blir det ännu mera julmys.:) Ska jag köpa med lite glögg och pepparkakor till på söndag?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback