Val i livet

Gah jag blir galen!
Har fått schemat från Luleås universitet idag. Jag kom in! :D Men jag kan inte glädjas åt det, för det passar inte alls för mig att börja plugga just nu. Det har hänt och händer så himla mycket i mitt liv just nu. Hoppas bara att jag kommer in nästa termin! Annars är det väl kanske inte meningen helt enkelt. Vissa saker är enklast att lämna åt ödet och det måste jag nog göra i detta fall. Pratade med min kusin (syster) idag om det och jag tror att vi kom fram till att nästa termin skulle passa bättre. (Tack för att du alltid förstår mig och för att du alltid lyssnar och ger mig råd) Det känns så himla avgörande beroende på vad jag väljer. Nåja. Ödet får väl bestämma det.

Nu ska jag "bara" se till att ALLA mina planer för hösten ska slå in och bli verklighet. Om jag så ska göra allting själv så SKA det bli av den här gången. Det kommer att lösa sig, på ett eller annat sätt!

Carro, jag har förresten en idé om hur vi kan läsa vårt gemensamma problem. ;) Vi får höras så ska jag berätta mer om det. ;)  Saknar dig!

Idag var kusinen och barnen, samt Verran och besökte mig och min lya. De gillade den skarpt. ;) Bra att nån gör det. (A) Sen var vi på stranden och badade, solade och pratade hela dagen. Klockan blev halv tre och vi insåg att vi var tvungen att åka så vi skulle hinna äta innan jag började jobba halv fyra. Jag hann inte riktigt så jag fick slänga i mig maten och sen springa hem till mig och ta bilen och köra till jobbet. Jag var där PRICK halv fyra kan jag stolt medge. ;) På tal om jobbet så är jag MYCKET irriterad över en sak men det tänker jag inte ens nämna. För det är det inte värt.!

Sova, jobb imorgon. Dag 11/12 på rad imorgon. Jag börjar se ljuset! Samtidigt är det synd, för jag hoppas innerligt att jag får jobba MYCKET sen så jag har råd med ALLA mina planer!

Over and out! Kiss and god night!

Love / Sara


Kommentarer
Postat av: carro

har du en idé...jag vill jätte gärna höra den... älskar dig vännen. Kraaaam**

2007-08-19 @ 21:48:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback