Blandad kompott sedan sist

Jag & Sara

Jag & Sassa i Sthlm                                                                Varje gång jag ser min blogg tänker jag att jag måste bli bättre på att uppdatera.. Det är ju kul att ha kvar senare i livet också...  Ikväll ska jag fara till Stina. "Jag har en jätte-jätte försenad present och som du förstår så är den till dig". :) Så söt!

Imorgon blir det mest troligt fest med Natta. Men just nu känns det lite osäkert eftersom pappa är i stugan och eftersom mamma är rätt dålig nu så ska jag nog vara hemma imorgon ifall hon nu är dålig då, så att nån kan hjälpa henne om hon måste åka in..

För övrigt så var jag 30-31 okt i Sthlm och det var sååå underbart! Roligt att träffa Anna och alla andra. :D
"Kör försiktigt". "Sara har faktiskt åkt ända från norrbotten". :) "Ni var så söta med era ballonger". "Jag stod där uppe på läktaren och tittade på er hela tiden".

Jag och Natta funderar på att åka utomlands, mest troligt Egypten, men Natta är lite osäker på det för hennes mamma hade hört lite hemskheter därifrån. :/ Och så måste hon fixa ett pass. Annars tar vi oss inte så långt. :p

Snart får Emma ett lten lillebror också. :) Ska bli kul! Jag röstar för Isaac. :) Men de har inte tänkt ut några namn, de får se på pojken vad han ser ut att vara för någon. :) Rätt smart iof!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Bäst för malin att det inte blir någon Alfons .. Påminn henne om det tack !! ;)

Postat av: Sara

Jag har inte ens nämt Alfons för henne. Det är ju din bebis for ever liksom. :) Så jag tror inte Alfons kommer på tal för henne. ;) haha

2006-11-20 @ 17:27:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback