Det luktar seger

Haha! Så himla skrattretande. Kunde du inte komma på något bättre eller? Det visar bara hur egoistisk du är. Nä, jag kan bara skratta alltså. Skrattar och skakar på huvudet. Det visar egentligen att du bryr dig för mycket, för jag gör det inte. haha.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Påsken ser Sara framemot! Kommer att bli grymt. Och det ska bli så kul att just du ska komma! :) Det längtar jag efter. Hoppas att allt blir som vi har tänkt oss honey. You light up my life! You really do... My darling...

Nä, sova nu, så jag orkar med slalom och vara social sen på eftermiddagen med grattning i efterskott av födelsedagsbarnet som fyller 19. :) Och sen MF! Fy vad nervös jag kommer vara, även att det luktar seger. Bara inte juryn klantar sig och sätter stopp.

De 3 dagarna i Göteborg, blev även 3 dagar i rad att träffa Carola på. TRÄFFA! :D Hon är för härlig alltså. Hennes kommentarer! :) wiie.  Oförglömlig helg. Nu kommer hon att äga imorgon (ikväll egentligen), och sopa rent hela startfältet i finalen. Det luktar som sagt seger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback