Carola och en flygel

Hinner inte skriva så mycket nu eftersom jag är väldigt  trött efter den långa hemresan, med totalt 4 timmars väntan i Sundsvall och Umeå. (För övrigt tänker jag aldrig flytta till Umeå efter min dagsupplevelse. Haha, värsta labyrintstaden med otydliga busschaufförer. ;) ) På hemvägen var jag dock med om kärlek vid första ögonkastet, helt underbart men sorgligt att det slutade som det slutade. Jag får försöka glömma min förlorade kärlek som jag aldrig ens hade tillgång till. ;)

Vill bara säga tack för allt till alla som gjorde den 17 dec till en kväll att minnas i all evighet. En magisk kväll. Som jag har längtat efter detta. Två år. Den sista konserten igår  kommer att bli svår att slå i framtiden. Den var så otroligt bra och stark. Vi fick både skratta och gråta. Det var hemskt men helt underbart. Går inte att beskriva för de som inte varit där (och speciellt inte för de som inte ens bryr sig om att veta). Den bästa konserten på en evighet. På slutet stod alla upp och gungade och sjöng med. Och efteråt, vid signeringen, var det också helt underbart. Sötgumman hade inte ens bråttom. :) Vilken lycka. Så underbart. Så underbart. Så underbart. Fick min hälsning till min lilla vårdtagare på jobbet. Hon kommer att bli så glad. :) Carola skrev en hälsning på ett idolkort till henne. Det tror jag hon kommer att uppskatta såå mycket.

Saknade Sassa!


Tänkte försöka lägga ut lite bilder på bilddagboken nån gång i framtiden så ni kan ju hålla utkik där, ni som har tillgång till den, eller har mig som vän där. :) Ni som fortfarande inte har gjort en, GÖR DET!  Tänk vad kul det är att dela med sig om sitt liv till andra. Precis som du antagligen tycker det är kul att veta lite om vad som händer i mitt liv. ;)

Måste också skriva att det var kul att ha sällskap av dig Kicki på hemvägen. <3 Även om vi var trötta. ;) Och så fick vi inte surra på tåget. :( Kul att ha sällskap av Issa också, även om det var en kort bit. :)

Och förresten (varning, detta är internt). Jag har smörjt in mig med bodybutter idag. Hur säger man det då? ;)

Får skriva mer sen om hur det var och så. För er som vill veta alltså.  :) Fast ni vet väl allt vid det här laget nästan. :D

With Love,
Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback